2777
2789
عنوان

شکم درد شدید

108 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شکم درد شدید دورنافم میپیچه کمردرد شدید دارم حالت تهوع هم دارم دکتر هم رفتم سرم وامپول هم زدم ولی هیچ فایده نمیکنه هنوزم درد دارم شب نتونستم بخوابم

یه کم علائم آپاندیس رو داری...دکتر گفت دلیلش چیه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه کم علائم آپاندیس رو داری...دکتر گفت دلیلش چیه؟

یه ساعت نخوابیدم دوباره ازدرد بیدار شدم گفت احتمالا سنگ کلیه ولی دردش خیلی زیاد بود مورفین زدبهم بعلاوه یه چندتا تقویتی ویتامین ولی هیچ تاثیری روم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویروسه باید دوره ش بگذره با سرم آمپول هم خوب نمیشه تب هم داره یه روز خوبی یه روز تب میکنی الان یه هفته س دخترم گرفته هنوز خوب نشده دو سه روز هم هست من و پسرم از دخترم گرفتیم.من دیشب اینقدر درد داشتم فکر میکردم دارم پریود میشم با اینکه یه هفته تا پریودم مونده

یه ساعت نخوابیدم دوباره ازدرد بیدار شدم گفت احتمالا سنگ کلیه ولی دردش خیلی زیاد بود مورفین زدبهم بعل ...

نترس.همون ویروسه دقیقا سمت کلیه و اینا درد میگیره اونم یه طرفه.همه همینطوری شدن.

ویروسه باید دوره ش بگذره با سرم آمپول هم خوب نمیشه تب هم داره یه روز خوبی یه روز تب میکنی الان یه هف ...

آره لرز شدید هم میگیرم تب که نه سردرد شدیدی دارم ازپشت سرم حالت تهوع شدید دارم

صفرا اپاندیس سنگ کلیه یکی ازیناس

نمی‌دونم چیه خیلی دردش شدید دل‌پیچه گرفتم نمی‌دونم ازدردش بالای نافم یا پایین نافم فقط میتونم خیلی دل پیچه دارم وسط کمرم خیلی اذیت

آره لرز شدید هم میگیرم تب که نه سردرد شدیدی دارم ازپشت سرم حالت تهوع شدید دارم

همینه

ماهم همین ویروسو گرفتیم دکتر رفتن هم فایده نداره فقط یه عالمه قرص وآمپول میبندن بهت هیچ تاثیر نداره داروها برا ما حتی تبمون رو هم پایین نمیاره