2777
2789
عنوان

تب بزرگسال

454 بازدید | 14 پست

برای پایین اومدن تب هر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید از ۳۹ پایین تر نمیاد 

هر چی دارو هم بوده خورده حتی آمپول هم زده اصلا تغییر نمیکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیاف دیکلوفناک

پاشویه

چرب کردن کف پا با روغ زیتون

اب زدن به صورت و دست و پا

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیاف دیکلوفناکپاشویهچرب کردن کف پا با روغ زیتوناب زدن به صورت و دست و پا

شیاف نزده فقط اتفاقا گفتن نوافن بخور نشد شیاف بذاریم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با عرق کاسنی هم تن شویه کنید و هم بخورید.

با آب مخلوط کنم؟!

احتمالاعفونت داره که پایین نمیادصب حتمابره دکترخطرداره

رفته دکتر تازه اومده عفونت داره آنتی بیوتیک داده

شیاف نزده فقط اتفاقا گفتن نوافن بخور نشد شیاف بذاریم

شیاف سریع پایین میاره فقط حواسشون باشه تداخل دارویی نداشته باشه با داروهایی ک خورده

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

شیاف سریع پایین میاره فقط حواسشون باشه تداخل دارویی نداشته باشه با داروهایی ک خورده

باور میکنید استامینوفن ژلوفن کامپاند بروفن خورده هیچی

باور میکنید استامینوفن ژلوفن کامپاند بروفن خورده هیچی

اینا تاثیر زیادی رو تب نمیزارن

شیاف درجا تبو میاره پایین تعجب میکنم دکتر ننوشته

اینا تاثیر زیادی رو تب نمیزارنشیاف درجا تبو میاره پایین تعجب میکنم دکتر ننوشته

نوافن نوشته

تا یک ساعت دیگه اگر نشد شیاف میذارم

بخوره یکم طول میکشه خوب میشه خونه روهم خنک کن اگه خیلی بالاست پاشویه هم بکن لباسشوکمترکنه

دارم پاشویه میکنم رو ۳۹ تا ۳۹/۵ هست

نی نی هم تب داره ولی اون کمتره 

بچه روخیلی حواست باشه کم کم میادپایین مایعاتم بده بخوره انشاالله زودخوب میشه

چشم عزیزم