2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا به شخصه بعضی وقتا حتی خیلی خسته و بی حوصله هست میشینم کنارش دستشو بوس میکنم و گریه میکنم در این حد روش حساسم

هنوز عقدیم حتی یبار با موتور تصادف کرد دستش شکست و اون یکی دستشم کلا زخم شده بود یکماهه تمام کنارش بودم و گریه میکردم و مراقبش بودم

واقعا برام تصور کردنش هم سخته

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نه اصلا حرف تنها گذاشتن واینا نیست من خیلی دوسش دارم چیزبرگیم نیست ولی میبینمش دلم کباب میشه یچیزی ش ...

ببین توالان تمام روحیه اونی جلوش گریه کنی ضعف نشون بدی حال اونم خراب میشه بگومن هستم من کنارتم بهش دل گرمی بده 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

عزیزم موقعی سالم کنارم بوده داشتم کنارش زندگی میکردم اوج نامردیه تو اون شرایط بزارمش برم یا توجه نکن ...

نه اصلا حرف من تنهاش گذاشتنش که نیست من حال خودم خیلی بده که چجوری کناربیام که اگه دستش خوب نشد 

ببین توالان تمام روحیه اونی جلوش گریه کنی ضعف نشون بدی حال اونم خراب میشه بگومن هستم من کنارتم بهش د ...

اخه من دیگه کاری نمیتونم بکنم بایه بچه دوماهه به زوربردمش چنتا دکترباکلی گریه والتناس ازیه دکاروقت گرفتم عملش کنه ولی هیچ تغییری نکرده حال خودم بده که چرا اینجوری شد

نه اصلا حرف من تنهاش گذاشتنش که نیست من حال خودم خیلی بده که چجوری کناربیام که اگه دستش خوب نشد

عزیزم انشاالله خوب میشه خودتم برو مشاور انشاالله اوضاع روحیت بهتر میشه مامان من بیچاررو چی میگی خودش مریض داغون با یه زندگی پنج نفره داییم سکته کرده کلا فلجه رو دستشه همه کاراش بااونه ناامید نباش خدا برات جبران میکنه

عزیزم مشکل همسرشما خیلی زیاد نیست که نتونی باهاش کنار بیای طرف همسرش  دور از جون شمافلج میشه یا سرطان میگیره درکنار هم زندگی می کنن ومی سازن الان همسر شما برا خودش خیلی سخت تره تا شما ولی کاری از دستش بر نمیاد خودت رو بزار جای اون اگه این اتفاق براخودت می افتاد دوست داشتی اون باهات کنار نیاد کمکش کن تا خوب شه