yasmin_love مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 31 عنوان آزمایش خون نامزدی 79 بازدید | 9 پست اگه فقط رسید کارت کلی ببرم گیر نمیدن قبول میکنن ؟ هنوز کارتم نیومده 1404/07/10 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasmin_love مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 31 منم رسید بردم و قبول کردن قبول میکنن مرسی عشقم فقط ی مشکلی دیگه هم دارم شناسنامم قدیمیه عکس دار نیست متاسفانه نرفتم کارشو کنم . اگه عجله داشته باشم بخوام این قدیمیه رو فعلا عکس دارش کنم واس آزمایش خون گیر نمیدن اگه جدید نباشه ؟
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 276 ارع عزیزمم منم بعد عقدمکارت ملیم اومد با برگه و شناسنامه کارامونو انجام دادم کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
yasmin_love مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 31 ارع عزیزمم منم بعد عقدمکارت ملیم اومد با برگه و شناسنامه کارامونو انجام دادم عشقم من ی مشکلی دیگع هم دارم 🥲🥲 شناسنامم جدید نیس 😭 اگه این قدیمیه برم فعلا عکس دارش کنم گیر نمیدن واس آزمایش خون ؟🥲🥲
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4336 مرسی عشقم فقط ی مشکلی دیگه هم دارم شناسنامم قدیمیه عکس دار نیست متاسفانه نرفتم کارشو کنم . اگه عجله ... نه مال همسر منم قدیمی بود البته ما یک و نیم سال قبل رفته بودیم اشکال نگرفتن اما هر چه زودتر از شناسنامه های جدید بگیریم خیلی برا خودت بهتر میشه
yasmin_love مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 31 نه مال همسر منم قدیمی بود البته ما یک و نیم سال قبل رفته بودیم اشکال نگرفتن اما هر چه زودتر از شناسن ... حالا من چیکارکنم اگه این هفته برم آزمایش خون شناسنامم اینجوریه حالا عکس دارش میکنم فعلا چون دیر میاد جدیده اخه فقط در حدی ک کارم راه بیفته 🥲
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4336 حالا من چیکارکنم اگه این هفته برم آزمایش خون شناسنامم اینجوریه حالا عکس دارش میکنم فعلا چون دیر میاد ... خب زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس ببین چی میگن فکر نکنم اشکال باشه