2777
2789

واقعا دارم شک میکنم همه همینجوری راه زندگیشون داره باز میشه بین اطرافیانم فقط منم که روز به روز دارم له میشم و همش درجا میزنم هیچ اتفاق مثبتی برام نمیفته همش همینم یا درد میفته تو جونم هیچ پیشرفتی خداروشکر برای من نیس! میدونم چندتاشون اینجور جاها میرن ولی خونواده من میگن عاقبت نداره من بدبخت دارم تلف میشم دیگ از یکنواختی هیچی برام نمیشه نه ازدواج نه مهاجرت نه کار هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یبار با دوستم یجا رفتم گف سنگینی داری برام باطل کرد از اون روز دوسالونیم میگذره بازم هیچ اتفاق م ...

بخای من واس سنگینی یا چیز دیگ سراغ دارم

حالا من هر چیزی بگیرم یا چیزی انجام بدم کنارش پاکسازیع چیه انجام میده رایگان ک بعدا سنگینی نیاد سراغم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
اخه یبار با دوستم یجا رفتم گف سنگینی داری برام باطل کرد از اون روز دوسالونیم میگذره بازم هیچ اتفاق م ...

راستش شوهرم خودم بهش گفتم رفت گرفت..ی جورای پشیمونم چرا گفتم.من دعانویس بهم نمیسازه بدبختم میکنه دوبارع رفتم برای بهترشدن زندگیم شوهرم دیوونه شد بهم حمله کرد.نمیدونم چرا باز همچین غلطی کردم من نرفتم ولی شوهرم برای کارش رفت گرفته.از امشب شروع کرده انجام دادن ی سری کارا..هنوز هیچ نشده میگفت حالم بده احساس گرسنگی زیاد مبکنم بیحالم و..دیدم ی کم عصبیه.ترسبدم دوباره اتفاق بد گذشته تکرار شه.ی مدت باید ازم دور باشه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

راستش شوهرم خودم بهش گفتم رفت گرفت..ی جورای پشیمونم چرا گفتم.من دعانویس بهم نمیسازه بدبختم میکنه دوب ...

نمیدونم چی بگم ‌پس کلا به اقباله تو تقدیرت خوشبختی نباشه هرکاری کنی نمیشه مث اینکه من هیییچی برام نمیشه نه تنها خودم خواهرامم همینطورن نه ازدواج برامون جور میاد نه کار نه مهاجرت نه موفقیت هیچی همشم ادمای روانی و دربوداغون میان سراغمون بعد خونواده هایی رو میبینم همه ی بچهاشون سروسامون گرفتن با ادمای درست حسابی بعد از خونه ما یدونه دخترم سبز نشد

بهترین دعا اینه دستاتو بلند کنی از خدا بخایی 

اخه از خدا بزدگ تر عظیم تر رحم تر کی هست هان 

بجای کاغذای بیحوده ک معلوم نیست چی توشه دلتو دستاتو باز کن سمت خدا ببین خدا چطور روزی میاره به زندگیت

بهترین دعا اینه دستاتو بلند کنی از خدا بخایی اخه از خدا بزدگ تر عظیم تر رحم تر کی هست هان بجای کاغذا ...

اگه خدا برام میخواس اینجوری درمونده نمیشدم نه واسه خودم خواسته نه خواهرام هیچیمون جور نمیشه هممونم مجرد درصورتی ک چیزی کم نداریم هیشکی باورش نمیشه ما اصن خواستگار درست حسابی نداریم دس به هرکاریم میزنیم توش گره میفته