2777
2789

دوتاخونه داره هاهرروزم میگه بده من خونه بخرم منم میگم خوب خرم مگه بدم توخودم بخام میخرم براخودم دیگه میگه توغلط میکنی خونه بخری من طلاهاموقایم کردم نمیدم بهش همشوخودم ازمجردیم تاحالا خوردخوردپس اندازکردم خلم مگه یه جابدم دست این آخرم آدم بده بشم حداقل حاضرنیس خونه روجاش بنامم کنه هیچکدوموایشون برامن هدیه نخریده کل پس اندازم تو کل زندگیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مال خودته یا حتی اگه مال شوهرم بود بهش نده خونه خوبه بری بخری ولی بنام خودت باشه شش دونگ ...

ایشون زمان عروسیم فقط یه سرویس ۲۰گرمی برام خریده همین میگم  بیاهمونوبدم بهت قبول نمیکنه

ایشون زمان عروسیم فقط یه سرویس ۲۰گرمی برام خریده همین میگم بیاهمونوبدم بهت قبول نمیکنه

خودت مگه چقدر داری الان طلا رومیگم ....حتما به نفعش نیست که قبول نمیکنه دندونش رو واسه زیادتر نیز کرده لابد

میگم شایداینجوری دست ازسرم برداره کل پس اندازمه دلم نمیادالکی بدم بره حداقل خونه رومیزدبنامم یچیزی من ایناروگرم به گرم خریدم یک بارتواین ده سال زندگی برام‌ طلا نخریده جزهمون سرویس عروسیم

اگه پولت میرسه بده خونه بخر خودتو راحت کن

میگه بفهمم خونه خریدی طلاقت میدم میترسم زندگیم بپاشه بخداتواین ۱۰سال ۵۰میلیونم خرجم نکرده الان ۲میلیاردمیخاد دوتازایمان داشتم سردوتاشونم برده دولتی یه قرون خرج نکرده 

خوب اونو نمیتونی امانت بدی دست مادرت یا یه جای خوب قایم کنی تا ازت نبره ...ولی کلا آبجی کوتاه نیا بگ ...

آخه خونه مامانمم ازداداشام میترسم اونم چششون دنباله طلاهامه کلاموندم چه غلطی کنم