2777
2789
عنوان

ترکیب سمی

47 بازدید | 4 پست

من خونواده .شوهرم و خود شوهرم زبانی هستن یعنی خیلی اهل زبون هستن دوستی ها محبت عشقشون همش در حد زبون هست حس میکنم چیزو از دل و با وجود دوست ندارن البته بجز خونواده خودشون...ولی من برعکس تو خونواده تنها بودم همه چیزو با گوشت و پوست و خون درک میکنم و خیلی دلی حرف میزنم و کار میکنم ...چیکار کنم باعث میشه مدام مسخره ام کنن برچسب بهم بزنن و دستم بندازن...ترکیب سمی هست

توام براشون زبونی باش .دلی کار نکن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینه که نمیتونم یعنی زندگیم اینطوری نمیگذره

گاهی وقتا ادم مجبور عوض بشه .برای ادمایی که عوضی هستن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟