2777
2789

😭😭😭😭دلم خونه انقد بدو بیراه بارم کرد 

بعد کلی بدبختی خواستیم بریم خونمون دوباره چون ده تومن بدهی درست کرده سر کرایه داره منو میچزونه😭😔انقد پسته میگ ولتون میکنم

میشه گروهیی چیزی دارید درخواست بدید بهم 

کسی هس بتونه کمکم کنه حالم خیلی بده😔😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر شما صددرصددددد اعتیاد داره باید ببریدش کمپهمه ی علائمش جوره هیچ راهدیگ ای برای درست کردنش نداری ...

نه نداره 🤣باورت میشه خودش الان همونجاس مثلا مع تاد جمع کنه برا ما

شغلش چیه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین معمولا خانواده ها در زمان درست متوجه این موضوع نمیشن ولی تغییر رفتار غیر معمولش تو تاپیک های دیگت اینو نشون میده بازم سعی کن ازش تست بگیری ۶ ماه با شما زندگی نکرده مطمن نباش روش هرچند امیدوارم حرف شما درست باشه و ایشون سرش ب سنگ بخوره و اصلاح شه

قربون خدا برم به کی پشت هم بچه میده. تو هم نگران نباش. خدا شوهرتون رو آدم کنه

اره واقعا. میبینی دوتا بیچاره دربدر دنبال بچه و هزارتا دکتر درمون اونوقت بعضی دخترا استغفرالله خونه خالی باردارمیشن یا بعضیا زن زندگی بچه دارن پول ندارن هر کی مشکلی داره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم