عقدیم مشکلاتم باهاش هست تو تاپیکهای قبلی اصلی ترین مشکلم خیانتش بود ک اونم با دختر نبود خیانتش ...مشکلات دیگش بماند...خانوادم همه جوره ساپورت میکنن از اولم وکیل گرفتن و نانزدم گفت هرماه از حقوقم نهریه میدم ولی طلاق نمیدم و بعد چون مشکل اعصابم داشت جوری ک مشاوره هایی ک رفتم همه گفتن ممکنه اسید بریزه ممکنه یهو یه کاری کنه چون تو تستاش شیزوفرنی و نمره های دیکه ی این شکلیش بالا بود گفتن خطرناک به توصیه ی وکیل و مشاوره ها بخشیدم ک فقط تموم شه...ولی فکر اینک پول یه مرد هم جنس ...گ..را میخواست بیاد توزندگیم دیوونم میکرد ،بابت هر بار سلامیم ک بهش دادم پشیمونم،اینک چطور فهمیدم این قضیرو چتهای عاشقونشونو خوندم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
نمیدونم چی بگم واقعا حالم بد شد داریم به کجاها میریم خدا بهمون رحم کنه😞
فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐