2777
2789

عقدیم مشکلاتم باهاش هست تو تاپیکهای قبلی اصلی ترین مشکلم خیانتش بود ک اونم با دختر نبود خیانتش ...مشکلات دیگش بماند...خانوادم همه جوره ساپورت میکنن از اولم وکیل گرفتن و نانزدم گفت هرماه از حقوقم نهریه میدم ولی طلاق نمیدم و بعد چون مشکل اعصابم داشت جوری ک مشاوره هایی ک رفتم همه گفتن ممکنه اسید بریزه ممکنه یهو یه کاری کنه چون تو تستاش شیزوفرنی و نمره های دیکه ی این شکلیش بالا بود گفتن خطرناک به توصیه ی وکیل و مشاوره ها بخشیدم ک فقط تموم شه...ولی فکر اینک پول یه مرد هم جنس ...گ..را میخواست بیاد توزندگیم دیوونم میکرد ،بابت هر بار سلامیم ک بهش دادم پشیمونم،اینک چطور فهمیدم این قضیرو چتهای عاشقونشونو خوندم 

خوب کاری کردی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اینارو ولش مراقب باش ایدز و هپاتیت و اج پی وی ازش نگیری

مرتیکه گی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم واقعا حالم بد شد داریم به کجاها میریم خدا بهمون رحم کنه😞

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اینارو ولش مراقب باش ایدز و هپاتیت و اج پی وی ازش نگیریمرتیکه گی

اره بابا تا فهمیدم هزارتا ازمایش دادم خداروشکر سالم بودم ولی سکته کردم تا جواباشون بیاد

اره بابا تا فهمیدم هزارتا ازمایش دادم خداروشکر سالم بودم ولی سکته کردم تا جواباشون بیاد

خیلیم عالی

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم همیشه سالم باشی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

منم مثل شما تو عقد جدا شدم تقریبا یک ماه و نیم پیش مهریم رو بخشیدم

خوب کردی الهی بگردم...سخته ها ولی کسی متوجه نمیشه ک هربار پیام ثنا میاد رو گوشیت چقدر استرس و حس بد میگیری ،خوب کردی منم خواستم فقط تموم شه