2777
2789

تو مدرسه همه بچه ها فازشون یه چیز دیگه هست 

یکی میخوام باشه یا یه گروه به هم گزارش بدیم چیا خوندیم چیکارا کردیم و اینا 

نظرتون چیه؟چیکارکنم؟

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبریت نکشید به آینده خودتوناگه برای درس خوندت دلیل داری و هدفمندی، بشین بخون دیگه این اداها چیهتنها ...

نه میخونم خیلی هم میخونم گفتم مثلا شبا بگیم چیکارا کنیم من خیلی رقابتی ام و اونجوری بیشتر پیشرفت میکنم

حالا بچه های کلاس ما همه جوری درس می خونند که من اگه بخوام بهشون برسمواقعی خیلی سخته و باید ۲۴ ساعت ...

چرا خوبه مال ما هیچکدوم درس نمیخوره 

راستی پایه چندمی؟

فرزانگان؟ 

فقط یه چیزی بدون اگه درسخون باشی و عاشق درس باشی بدون این بهونه های الکی میتونی اون چیزی که میخوای ر ...

من به شخصه خیلی هارو تو روستامون دیدم پسره از مدرسه نیومد با کتاباش می‌رفت گوسفند بچرونه الان تو آلمان پزشکی میخونه فقط چون هدف و علاقه داشت تونست 

نه وضع خانوادگی خوبی داشت نه مدرسه خوب

چرا خوبه مال ما هیچکدوم درس نمیخوره راستی پایه چندمی؟فرزانگان؟

نه نمیشناسی اثلا مدرسه مشهوری نیست

فقط بچه ها کلاس ما خیلی  اراده دارند 

واقعی نه معلم های خوبی داریم نه امکانات ولی چند تا دویت هستند که باهم رقابت می کنند و همین باعث شده بقیه هم‌ بخواند باهاشون رقابت کنند

نه نمیشناسی اثلا مدرسه مشهوری نیستفقط بچه ها کلاس ما خیلی اراده دارند واقعی نه معلم های خوبی داریم ...

چه خوب کاش منم میتونستم باهاشون رقابت کنم 

چیکار کنم،؟؟؟

چه خوب کاش منم میتونستم باهاشون رقابت کنم چیکار کنم،؟؟؟

نمیدونم واقعی منم

ولی اون چند نفر هم که باهم دوست بودند اول یکیشون 

خیلی درس خواند که بقیه هم کم کم به فکر رقابت افتادند

تو هم بشو اولین نفر کلاستون که واقعی درس می خوانه 

نمیدونم واقعی منمولی اون چند نفر هم که باهم دوست بودند اول یکیشون خیلی درس خواند که بقیه هم کم کم به ...

والا من واقعا خیلی درس میخونم من تابستون خوندم الان همه چی رو از فصل هایی که خوندم میدونم 

من ۳ ساله از راهنمایی زرنگ کلاسم اینا تنبلن اصلا نمی‌خوان جز زرنگ ها باشن😁😂