2777
2789
عنوان

معلم پسرمو زده لطفاً بیایید

175 بازدید | 14 پست

پسرم 15 سالشه شیفت صبح ساعت

۰۰:۰۰ خوابید ساعت ۶:۳۰ رفت مدرسه تو کلاس خوابش برده معلم گفته کنارم واستا به بچه ها گفته ساعت ۹ بخوابید که مثل این آقا خمار نشید برگشته به پسرم بگه برو بشین پسرم ایستاده خوابید بوده معلمش یک سیلی زده پسرم پریده چکار کنم 

این حرفارو خود پسرم گفت من نبودم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمعنی پسرت راست میگه برو مدرسه پیگیری کن

آره خب مدیر میگه خوابیده 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببخشیدااا ولی 💩خورده

دوستم این مورد براش پیش اومد،تا دادگاه رف،،معلمه ب غلط کردن افتاده بود

خواب بوده ک باید ب عنوان تنبیه میفرستادش خونه یا تو حیاط

هیییچ حقی نداره تحت هیچ شرایطی دست بلند کنه

ببخشیدااا ولی 💩خوردهدوستم این مورد براش پیش اومد،تا دادگاه رف،،معلمه ب غلط کردن افتاده بودخواب بوده ...

خانم این بچه ۱۵ سالشه ظاهرا یبارم بیدارش کرده دوباره خواب رفته

همچین بد هم نشد یاد گرفت اگر مسئولیت پذیر نباشه دنیای بیرون تلافیش می‌کنه 

خانم این بچه ۱۵ سالشه ظاهرا یبارم بیدارش کرده دوباره خواب رفتههمچین بد هم نشد یاد گرفت اگر مسئولیت پ ...

با سیلی ؟؟؟تحقیر جلو هم کلاسیا،،دردش بکنار،،تحقیرش از دردش صدپله بدتره

با سیلی ؟؟؟تحقیر جلو هم کلاسیا،،دردش بکنار،،تحقیرش از دردش صدپله بدتره

بله گاهی وقتا همین تنبیها باعث میشه بچه چشمش باز بشه

غرورش شکست ولی از روز بعد درست میخوابه ک اونور تو مدرسه خوابش نبره 

و کلی چیزای دیگ ک توی ایندش تاثیر مثبت داره

بله گاهی وقتا همین تنبیها باعث میشه بچه چشمش باز بشهغرورش شکست ولی از روز بعد درست میخوابه ک اونور ت ...

نمیدونم،شما جنبه مثبت میبینی

اما شخصیت آدما فرق داره،تا ببینی طرف کدومو برداشت کنه،حس حقارت جلو دوستان  و زدگی و تنفر از اون معلم

حس تغییر و تحول و روشن شدن و آینده ایی مثبت