2777
2789
عنوان

دختر با دل تنگی چه می‌کنید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست
خیانت دست بزن دروغ فحش دادن و بی احترامی ایرادایه دیگش ب کنار

چه جوری با هم آشنا شدین چند وقت باهم زندگی کردین ؟ . 

تو اوایل آشنایی اخلاقشون چه جوری بود 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که تموم شد

به قصد ازدواج اومد جلو بعد از چند مدت خودش اعتراف کرد برای سرگرمی می‌خواسته 

اما من دل باخته بودم 💔

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

به قصد ازدواج اومد جلو بعد از چند مدت خودش اعتراف کرد برای سرگرمی می‌خواسته اما من دل باخته بودم 💔

چه سخت 

به خودت زمان بده کم کم حالت خوب میشه 

هنوز از چشمت نیفتاده؟

چه جوری با هم آشنا شدین چند وقت باهم زندگی کردین ؟ . تو اوایل آشنایی اخلاقشون چه جوری بود

دوست بودم باهاش اولین دوست پسرم بود معمولا هر چی میدیدم میبخشیدم یکسال اول خیلی خوب بود عالی بود ولی عصبی بود ک میگفتم مشکلی نداره شکاک بود ک اونموقع سنم کم بود خوشمم میومد ولی سنم بیشتر شد فهمیدم چقدر عوضیه عقد کردیم تو خونش چیزای زنونه میدیدم یکبار فهمیدم خیانت کرده بخشیدم توی عقد چون بعد این همه سال نمیتونستم بهم بزنم تا اینکه فهمیدم دو ساله داره بهم خیانت میشه پشت سر هم فهمیدم مسافرت رفته با دختره فهمیدم یه مدت باهم تو عقدمون زندگی کردن به دروغ گفته بود سفر کاریه لباس زیر زنونه تو خونمون پیدا کردم و خخخیلیییی چیزای دیگه دست بزنشم از همون عقد شروع شد من میبخشیدم فکر میکردم میشه درستش کرد یا اشتباه من بودن