2777
2789

دوسال پیش که نامزد کردم فکر میکردم میرم تو قصر و.. خیلی رویاپردازی میکردم از اونجای که همیشه مستاجر بودیم میگفتم من مستاجر نمیرم و قراره خونه داشته باشم ولی الان مستاجر میرم اونم جای که اصلا یه تازه عروس پاشو نمیزاره من مجبوری میرم توش تمیزه ولی قدیمی خودم رو با امثال مقایسه میکنم و میبینم چقدر مشکلات من با اینا فرق داره من مشکلاتی دارم که اونا درکی ازشون ندارن نامزد من پول زیادی نداره  اتفاقی افتاد که کلا از صفر شروع کرد سرمایه ای چند میلیاری داشت و داره ولی دیگه مال این نیست ولی باهاش موندم چون دوستش دارم حتا بدترین دعواهارو داشتیم اگه تاپیک هامو بخونید میفهمید نمیدونم چرا ولی دوسش دارم جوری که انگار بچمه میدونم اینروزا میگذره ولی نوشتم که یادم باشه چه روز های سختی داشتم. اگه خونه ماشین پول و آرامش دارید قدرشو بدونید ولی به خودم افتخار میکنم که ترجیه دادم برم مستاجری و سختی بکشم ولی حاظر نباشم با زن دوروی مثل مادرشوهرم باشم اگه بخوام میتونم هم خونه داشته باشم هم ماشین هم پول ولی به هر قیمتی نمیخوام ✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماخودمون خونه داشتیم ماشین داشتیم هیچ وقت فک نمیکردم باکسی ازدواج کنم که صفرباشه صفرصفر نه خونه ن ماشین 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مستاجری همچین هم بد نیست .من خودم از اول زندگیم خونه داشتم ولی الان مجبورم به خاطر نزدیک بودن به مدرسه پسرم ، خونمو رهن بدم برم اونجا خونه رهن کنم 

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

مستاجری همچین هم بد نیست .من خودم از اول زندگیم خونه داشتم ولی الان مجبورم به خاطر نزدیک بودن به مدر ...

منم فکر میکردم سخت نیست ولی چون خونمون دوره و قشنگم نیست