2777
2789
عنوان

مریضی معده

42 بازدید | 4 پست

معده مادرم خیلی ورم کرد اومد جلو مثل شکمی ک میاد جلو بعد خیلیم اروغ میزنه حتی بدون اینکه غذا بخوره دلیلش چیه بنظرتون ؟پیش چ دکتری باید بره؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
ورم معده داره گلم ببرشون متخصص گوارش

خیلی نگرانم تو گوشی نوشته بود شاید حتی منجر ب سرطان معده بشه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم تو گوشی نوشته بود شاید حتی منجر ب سرطان معده بشه

نه گلم نگران نباش هیچی نیست انشالله ببرشون دکتر با دارو رفع میشه معده ها الان همه داغونه بخاطر اعصاب

نه گلم نگران نباش هیچی نیست انشالله ببرشون دکتر با دارو رفع میشه معده ها الان همه داغونه بخاطر اعصاب

چمیدونم والا انشالا هیجی نباشه ممنونم ازتون🌺🌺