2777
2789
عنوان

تو کلاس آبمیوه میخوردم معلم ضایعم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به این فکر نمی کنید که ای کاش به خاطر یه آبمیوه شخصیت خودم و احترام معلم و کلاس رو زیر سوال نمی بردم به جای سریع جواب دادن ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چقد بی جنبه ایی شوخی کرده بنده خدا

سر کلاس چیز میخوری تازه طلبکارم هستی؟

برو خداتو شکر کن واسه چیز خوردن سر کلاس ننداختت بیرون

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خب سرکلاس نباید چیزی نوش جان‌ کنید

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

گفتیم مدرسه ها باز میشه راحت میشیم 

حالا هر روز تاپیک وای معلم چی گفت وای معلم چیکار کرد

خداییش هرجایی قوانینی داره که باید رعایت کنین دیگه 

چرا فقط آماده حمله هستین 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب سرکلاس نباید چیزی نوش جان‌ کنید

🤣🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

گفتیم مدرسه ها باز میشه راحت میشیم حالا هر روز تاپیک وای معلم چی گفت وای معلم چیکار کردخداییش هرجایی ...

ابتدایی نیستم یازدهمم دیگه دارم زن گنده میشم اینجا ۱۶ ساله ها ازدواج کردن😐🤣

گفتیم مدرسه ها باز میشه راحت میشیم حالا هر روز تاپیک وای معلم چی گفت وای معلم چیکار کردخداییش هرجایی ...

اخر هفته ها تاپیک دانش آموزان زیاد میشه،دوروز تعطیلن😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879