2777
2789
عنوان

آدم غیراجتماعی در تمامی ابعاد هستم

553 بازدید | 61 پست

خودشیفته هستم ضداجتماعی و وحشی و سرکش هم هستم. 

فقط آدمی که باهاش میتونم حرف بزنم و بخندم و خودم باشم شوهرمه اونم چون خیلی خیلی باهوش و امروزیه ایده های جدید میده برام آموزنده هست حرفاش البته دوسشم دارم از اینم هس

غیر اون بقیه اصلا چه زن چه مرد جذابیتی برام ندارن مگه اینکه یه مزیت چشم گیر داشته باشن مثل تحصیلات درست حسابی یا شغل و حرفه تا بتونم کمی تحملش کنم.

بقیه رو آدمای سطحی و مزخرفی میبینم که حاضر نیستم دو ثانیه تحملشون کنم. 

مهمون میرم با خودم میگم چرا اومدم اینجا 

یا تو محل کار بقیه رو میبینم شگفت زده میشم این آدم احمق با ضریب هوشی جلبک چطور تونسته به اینجا برسه😂😂

بقیه آدما و نظراتشون واقعا مسخره و پوچ به نظر میان. مثلا حرفای خاله زنکی میزنن یا چه میدونم از این و اون غیبت میکنن و این قبیل حرفای چرت. 

شما هم اینجوری هستین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خوشبختانه اینطوری نیستم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نمیدونم شخصی که این شرایط رو داره چه احساسی داره اما صدالبته افرادی که در دایره اون شخص زندگی میکنن خیلی گناه دارن

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم