2777
2789
عنوان

اجاق گاز خوب میخوام چه گازی خوبه

93 بازدید | 17 پست

چه اجاق گازی خوبه؟

تکنو ایتالیایی گرفتیم فندکاش دائم خراب میشه دیروز اومد گفت منبع تغذیه فندکتون خراب شده ۸ میلیون و شصد گرفت که منبع تغذیه عوض کنه فکر کنم کرد تو پاچمون کلاه گذاشت الان هم یکی دیگه از فندکا کار نمیکنه زنگ زدیم بیاد ببینه ماکه راضی نیستیم این گاز از همون روز اول هم فندکاش درست کار نمیکرد یک بار از نمایندگی وقتی گارانای داشت اوندن درست کردن هر سال هم فندکا مشکل پیدا میکنن و خراب میشن و هزینه میکنیم 

حالا چه گازی خوبه که راضی بوده باشید؟  تجربتون رو بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پویا صدف ده ساله دارم

چه خوب من همش به مامانم گفتم ایرانیام خوبن قبول نکرد هی گفت ایرانی خوب نیست خارجی ال بله اخرش هم تکنو گرفتیم راضی نیستیم فندکاش همش خراب میشن

والا من ۱۵ ساله تکنو دارمهنوز که هنوزه از فندک خودش استفاده میکنم و هنوز مثل روز اول هست برام

والا ما چهار ساله گرفتیم هر سال هم بابت تعمیر فندکش هزینه کردیم یک سال هم درست کار نکرده از همون روزی که اوردن فندکش مشکل داست هر سال تعمیرکار میاریم درست کنه پس شانس ماست

چه خوب من همش به مامانم گفتم ایرانیام خوبن قبول نکرد هی گفت ایرانی خوب نیست خارجی ال بله اخرش هم تکن ...

اره خداییش خوب بوده خدا به تولید کنندش برکت بده 😁

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️