2777
2789
عنوان

مادر نامزد سابقم

296 بازدید | 17 پست

خدا شاهده انقدر باهاش خوب بودم احترامشو نگه میداشتم حتی پیام میدادم حالشو می‌پرسیدم براش عیدی خریدم البته اونم متقابل خرید،، عید تبریک گفتم بهش 

ولی روزی که پسرش گفت اینو میخام هزارتا دختر ردیف کرد از فامیل ،،هرکسی باشه ناراحت میشه حالا این که گذشت تا اینکه ما باهم تموم کردیم به تفاهم نرسیدیم مادرش زنگ زد بهم گفت دیگه به پسر من زنگ نزن پاتو از زندگیش بکش بیرون وگرنه شب میام جلو درتون با بابات حرف میژنم اصلا داشتم شاخ درمیوردم چرا بهم اینجوری میگه چرا تهدید میکنه به این صورت این چه طرز برخورده مگه من بهش بی احترامی کردم بعد جالبیش اینه نامزدم طرف مادرش بود میگفت اگه بهت بی احترامی کنه نباید هیچی بگی بزار بکنه شما بودین جواب نمیدادین؟ 

یه ساعت میرفتیم بیرون 10 بار زنگ میزد بهش یا اوایل قهر میکزد که چرا رفتین بیرون 

دیگه نامزد سابقه .مربوط به گذشته .ولش کن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم کردی ولش کن دیگه ارزش نداره اعصابتو خورد کنی هی بحث کنی باهاش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دیگه نامزد سابقه .مربوط به گذشته .ولش کن

اخه الانم میگه دوستت دارم ولی مامانم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم منم دوسش دارم ولی میدونم مادرش خیلی بهش وابسته ست 

در ظاهر ادم خوبیه ولی در باطن ی هیولاست 

در ضمن همچین پسر بچه ننه ای باید دیش ننه ش بمونه

وگرنه تو برا تربیتش باید بها بدی 

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

اخه الانم میگه دوستت دارم ولی مامانم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم منم دوسش دارم ولی میدونم مادرش خیلی ب ...

توبه ی گرگ مرگه ؛براش حکم زنگ تفریحو داری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون ذاتش همینه که میبنی ربطی به احترام گذاشتن تو نداره‌. دستتم تا آرنج تو عسل کنی بزاری دهنش گاز میگیره. خدا رو شکر که عروسشون نشدی وگرنه بعد عقد از حسودیت ترکیده بود و پسرشم که طرف ننه اش بود. تو هم کاری از دستت بر نمیومد جز اینکه موهات سفید میشد از غصه. نماز شکر بخون که ذاتشونو زود شناختی . 

در ظاهر ادم خوبیه ولی در باطن ی هیولاست در ضمن همچین پسر بچه ننه ای باید دیش ننه ش بمونهوگرنه تو برا ...

خیلی بهش گوشزد کردم گفتم همه رابطمونو هرچی میشه به مامانت نگو حریم شخصی نداریم میگفت باشه باز انجام می‌داد یعنی به ثانیه نرسیده همه چیو خبر می‌داد مامانش 

خیلی بهش گوشزد کردم گفتم همه رابطمونو هرچی میشه به مامانت نگو حریم شخصی نداریم میگفت باشه باز انجام ...

اگه به واسطه عشق بخوای وارد زندگیش بشی در حقبقت خودت میدونی حتی ی روز خوش هم نمیتونی با هم بگذرونین

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

اگه به واسطه عشق بخوای وارد زندگیش بشی در حقبقت خودت میدونی حتی ی روز خوش هم نمیتونی با هم بگذرونین

کلا فکر کنم هرکی عروسش بشه این داستان‌ها رو دارن حتی اگه خود مادر هم انتخاب کنه 

بهتر که جدا شدی .ایشون هنوز بند نافش جدا نشده و هر شب از سینه مامان حونش شیر میخوره و مادره اروغشم میگیره 

دقیقا حتی بخواد دختر خواهر یا برادر رو عروسش کنه بازم همینه