2777
2789

سلام بچه ها همون تور که توی تاپیک های قبلی مشخصه دختری نیستم اهل حاشیه باشم رل دارم ولی تا به حال به هیچ کس در موردش نگفتم و دوستم ندارم کسی در موردش بدونه چون بعدا سو استفاده میکنن  یه همسایه داشتیم از بچگی باهاش دوست بودم  سه سال پیش کوچ کردن رفتن یه شهر دیگه امسال دوباره برگشتن  و  قراره بیاد توی مدرسه باهم درس بخونیم  خیلی صمیمی بودیم الان زیادی صمیمی نیستیم ولی من برای اولین بار به دوستم از رلم گفتم و اولین نفری بود که بهش میگفتم هرچند اشتباه کردم حس خوبی بهش ندارم خیلی عوض شوده  دیروز   داشتیم باهم  می‌گشتیم مغازه هارو نگاه میکردیم یکم اون ور تر خونه ی ما یه اکیپ پسر بود ماهم  داشتیم 

همین جوری راه میرفتیم از پایین که میومدیم دوستم اونا رو از دور که دید شروع کرد بلند بلند حرف زدن  از رلم این حرف ها زد حرف خیلی بدی هم زد این اکیپ  رفیق های پسرم بود حرف های زشتش و شنیدن منم واقعا احساس خوبی نگرفتم الان رام بهم پیام میده با شوخی و غیر مستقیم میگه که دوستم فلان چیز و گفت تو بیا رو کن بهم نشون بده و دوستت (نرگس) میگفت خیلی خوب بلدی غیر مستقیما منم واقعا بهم برخورد چیکار کنم  ترو خدا راهنماییم کنین حالا نمیگم چه حرف هایی زد خیلی زشت بود پسرا هم اینطوری حرف نمیزنن حالا مامانم توی حیاط بود حرف هاشو شنید ولی بروم نیورد مطمئنم شنیده 

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این بی آبرو کاری کن که اون کرد. نقطه ضعفش پیدا کن جلو جمع بلند بگو تا بفهمه باید دهنش بسته باشه. بعدشم کات کن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

کلا تجربه ثابت کرده به من هیچکس رو محرم خودت نکن چون سریع روی واقعی شون می بینی

مامان هیچی بروم نیاورده ولی دوسه باری گفته ازش دوری کنم من هم تنهام هیچ رفیقی رو جز نرگس ندارم 

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

رفیق؟

بشین درس بخون،قیلم ببین،زبان بخون.

کلی رهگذر میان تو زندگیت که اسم رفیق روشون میذاری. یجوری با خودت رفتار کن که بشی بهترین دوست خودت

هیچکس اندازه خودت نمیتونه به خودت محرم باشه و بهت عشق بورزه.

الان زمان داری ایندتو بسازی پس ازش استفاده کن.