2777
2789
عنوان

ایا دکتر من خوبه یا نه؟

187 بازدید | 41 پست

سلام

ممنون میشم جواب من را بدید.

من 6 سال هست که ازدواج کردم. الان 30 سال دارم.

دو سال پیش یک سقط داشتم و بعد اقدام نکردم تا شهریور امسال.

الان ماه 9 اقدام هستم و باردار نشدم.

دکترم ماه اول به من اووبوست داد و من 3 ماه اقدام داشتم اما دکتر نرفتم ماه چهارم رفتم که به مدت 3 ماه لتروزول داد. باز هم اثری نداشت. البته روی 12 سیکل 2 تا فولیکول 21 و 22 داشتم. 

این ماه هم کلومفین داده با امپول hmg و بعد از سونوی روز 12 هم احتمالا hcg میده

من pco هم هستم. 

دکترم گفت اگر این ماه نتیجه نداد برم عکس رنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فولیکول بالغ داری و باردار نمی شی باید بری عکس رنگی بگیری شوهرت ازمایش داده؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بله مشکلی نداره

شاید لوله هات گرفتگی داره با عکس باز میشه در ضمن هیچ وقت طب سنتی و شیمیایی رو با هم انجام ندید چون تداخل داره مثل پیازدرمانی رازیانه ویتاگنوس

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...