2777
2789
عنوان

آی امروز حرص خوردما

256 بازدید | 18 پست

خداشاهده نه بحث فمینیست بودنه نه طرفداری غیرمنصفانه ، آقایی بسیااااار ثروتمند امروز اومده بود دادکاه با۲ شاهد که بگه مهریه خانمش رو نداره بده حالا این اقا مدیرعامل یه شرکت بزرگ دارای ۳ ماشین باقیمت میلیاردی یه خونه در نیاوران و یه اپارتمان در یوسف اباد و یک باغ بسیار لاکچری خارج تهران  که اگهیش هست تو دیوارکه هرشب اجاره میده برای‌ عروسی ، سیم کارتش هم کد 1 و رند فقط همون کلی قیمتشه و جالب اینکه همه اموال رو‌ انتقال داده به دختر ۷ ساله ش ، به قاضی میگم بچه ۷ ساله که‌کار نکرده اینارو بخره مشخصه میخاد اززیر مهریه دربره میگه به من ربط نداره مهم اینه الان چیزی بنامش نیس 

شاید بگید خانمه شاید مقصر بوده ‌اما این مردک  انقدر وقیح تشریف داره دوست دخترش رو در حضور خانمش تماس تصویزی میگیره و‌جندروز قبلم باهم از ترکیه برگشتن ، به مرده تو‌جلسه گفتم تو‌میگی ماهی ۱۵ تومن درامد داری چطوری سه هفته ترکیه تشریف داشتی گفت دادلشم خرجم داد بی صفت بی وجدان

خانمه یه پارچه خانم بود روسریش گرفته بود جلو صورتش بیصدا گریه میکرد 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بعضیا واقعا لجنن

کثافت عوضی یه پسر ۱۸ ساله داره اون چون طرف مادره بوده اموال رو بنام اون نزده که مبادا حق مادره رو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نری که من امروز دیدم نه به حلال حروم اعتقاد داره نه انسانیت

منم مردایی دیدم برای پول به دروغ مرگ پدرو مادرو و زنو بچشون قسم میخوردن 

رو زبون هم خدا خدا میکرد اما اصلا خدارو قبول نداشت 

منم‌دیدن اینا حیوونن بعضی پولدارا با بی رحمی و مال خوری و حق مظلوم خوری بجایی رسیدن

بخدا خانمه عین فرشته میموند از ترس دست منو گرفته بود دستاش یخ زده بود انقد مظلومه 

مرده میخاد عاصیش کنه مهریه رو ببخشه و طلاق بگیره اما کور خونده 

منم مردایی دیدم برای پول به دروغ مرگ پدرو مادرو و زنو بچشون قسم میخوردن رو زبون هم خدا خدا میکرد اما ...

من تا دلت بخاد دیدم از این موارد 

[QUOTE=397052625]خاک تو سرش مرتیکهههه احمققق[/QUOTEخیلی پست بود انقد راحت دروغ میکفت اه اه

دروغ و خیانت و ... 

من واقعا سواله برام اون ادمی که باش خیانت میکنن ، فک نمیکنه ک این یارو بچه داره ، زن داره و زندگی داره من چرا برم برینم تو زندگیش؟ خودشونو جا زن طرف نمی‌ذارن؟ 

دروغ و خیانت و ... من واقعا سواله برام اون ادمی که باش خیانت میکنن ، فک نمیکنه ک این یارو بچه داره ، ...

منم خیلی به این موضوع فکر میکنم همیشه م میگم ما خانمها بابد هوای همو داشته باشیم زندکی همو خراب نکنیم 

متاسفم فقط همین