2777
2789
عنوان

هدیه یا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 31 پست
مطمئنی اون هدیه رو بخری ناراحتیش برطرف میشه؟و مطمئنی اگه از خرید کتابات بزنی بازم عملکرد مثبت درسی ق ...

ممطمئنم ک ادم خوبی هست و واسم ارزش قائله، اگه اون بود من نمیدونم این کارو میکرد یا نه؛ ولی جبران کنه اره میکنه 

و اگه اون کتابارو نخرم نمیدونم چیکار کنم 

دو راهیه پولمم قد نمیده واسه هم اون هم خودم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، خودم کار میکنم ..نمیدونم چیکار کنم اون ناراحته من اصلا مغزم واسه درس کار نمیکنه

ببین کتابتو بخر

برای پارتنرت یه نامه عاشقانه بنویس یکم منت کشی کن ناراحتیش بره، اینجوری ک میگی فعلا خودت واحب تری

ببین کتابتو بخربرای پارتنرت یه نامه عاشقانه بنویس یکم منت کشی کن ناراحتیش بره، اینجوری ک میگی فعلا خ ...

از دست من ناراحت نیست ..

حالت روحیش منقلب شده، خودش گفت عه فلان چیز چقدر قشنگه منم زد به سرم ک واسش بگیرم و خوشحالش کنم..

ممطمئنم ک ادم خوبی هست و واسم ارزش قائله، اگه اون بود من نمیدونم این کارو میکرد یا نه؛ ولی جبران کنه ...

درسته

جسارتا علت ناراحتیش شما هستی؟🥲

کادویی که براش مد نظر داری چیه؟ میتونی سطح پایین ترشو بگیری با بقیه پول دست دوم اون کتابا رو‌ تامین کنی یا قرض بگیری یا از پی دی افش استفاده کنی

میدونی،پسرا اگه واقعا عاشق باشن با یه یادگاری دست ساز هم بیشتر خوشحال میشنا🥹

حالا که اینطور ازش گفتی قطعا انسان خوبیه میتونی با یه چیز کوچولو‌ که براش میسازی هم شادش کنی 

همینقدر که اینجوری دوسش داری و‌ باشعوری قطعا براش شاد آوره🥹🫀🫠

چی بگم والا🥸

درستهجسارتا علت ناراحتیش شما هستی؟🥲کادویی که براش مد نظر داری چیه؟ میتونی سطح پایین ترشو بگیری با ب ...

اوخی قربونتون برم خوشحال شدم از حرفاتون، نه از دست من ناراحت نیست حالت روحیش منقلب شده، یهو گفت فلان چیز چقدر قشنگه واسه همین اصرار دارم اونو براش بگیرم که با اون خوشحال شه، زیادم پولش نمیشه ی تومن میشه اما من یکم گیرم، ولی خب اون ناراحته من نمیتونم درس بخونم.. 

اوخی قربونتون برم خوشحال شدم از حرفاتون، نه از دست من ناراحت نیست حالت روحیش منقلب شده، یهو گفت فلان ...

خدانکنه فرشته خانوم،پایا و مانا باشی همیشه🥹🎀

اگه واقعا دوسش داری و میدونی پات میمونه و پنج سال دیگه پشیمونی رو دستت نمیمونه کادو رو‌ برای آقا پسر خوشبخت بخر و بگرد دست دوم اون کتابا رو جور کن یا پی دی افشونو. بعد وسط سال چن باری پیشش‌بدون غر چنباری بگو که از رو گوشی درس میخونی چشات اذیته شاید اونم مثه تو مهربون بود دو سه تا کتاب برات خرید و بهت هدیه داد😂🤍

باز تصمیم با خودته عاقل و‌بالغی🥰

من که جات بودم پول رو خرج خودم میکردم🤭 

آقایون هم بعضی روزهای ماه مودی میشن میرن تو بازی اگه قرار بود هرماه بخاطر ناراحت شدنشون‌کادو بخریم ورشکست میشیم😭😂 

چی بگم والا🥸

خدانکنه فرشته خانوم،پایا و مانا باشی همیشه🥹🎀اگه واقعا دوسش داری و میدونی پات میمونه و پنج سال دیگه ...

😂😂😂😂😂:))))) عاشقت شدمممم چه پر انرژی و ناز 

باشه فکر کنم باید این دفعه این کادوو بهش بدم دفعه بعد پیچید منم میزنم کوچه علی چپ:)

و اینکه کل داراییم همون یه تومنه

عزیزم آخرین تصمیم گیرنده زندگیت خودتی ما فقط پیشنهاد میدیم🤍

با این شرایط بهتره بیشتر روی تصمیت تأمل کنی 

اون کادو نهایتا یک ماه ایشون رو خوشحال کنه ولی اون کتابا آینده شغلیتو میسازه البته اگه بخونی🥲

بازم هرجور صلاحته 

ان شاالله تاپیک قبولیت🎀🧚🏼‍♀️

چی بگم والا🥸

😂😂😂😂😂:))))) عاشقت شدمممم چه پر انرژی و ناز باشه فکر کنم باید این دفعه این کادوو بهش بدم دفعه بع ...

از قلب زلالته مهربانو🥹🧚🏼‍♀️

انعکاس انرژی خوب خودته🥰😂🤍

بهتره کلا تو کوچه علی چپ باشی تو این موارد

😂😔 

چون سرشت انسان زیاده خواهی اگر لطفت تبدیل به وظیفه شه واویلا🫠😂

چی بگم والا🥸

عزیزم آخرین تصمیم گیرنده زندگیت خودتی ما فقط پیشنهاد میدیم🤍با این شرایط بهتره بیشتر روی تصمیت تأمل ...

دارم سخت میخونم:) 

قربونت برم وای خیلی دوست دارم بخدا ندیده و نشناخته

خیلی زیبایین با حرفاتون آرومم کردین 

ممنونم🐣💘