حیف پول ک سخت بدست میاد و راحت توی یک ثانیه از دست میره
برگه چاپ گرفتم و یک فیس واش خریدم
طفلک بابام
طفلک بیچاره بدبخت مردای این مملکت
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیروز رفتم ۴ ۵ کیلو میوه خریدم شد ۱۲۰۰ اونجا هم زد تو گوش من
واقعا چقدر ناراحت کننده
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
خیلی هنر میخواد با این وضع مملکت بخوای زن بگیری تشکیل خونواده بدی بچه بیاری خدا میدونه بدبختا وقتی سرشونو شب میذارن روی بالش به چه چیزایی فکر میکنن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
واقعا از وقتی وجدان شد پول دکترا واسه زایمان دستمزد جدا از بیمارستان میگیرن دکترا تامین اجتماعی دولتی از سر باز میکنن واسه دارو بیرون مینویسن که دیگه نیای واسه عملم پیشنهاد مطب بیمارستان خصوصی میدن و.... دیگه همه چیز تغییر کرده دیگه واقعا دوست ندارم الان رو زندگی های قدیم صاف ساده میخوام مردم به هم رحم ندارم مسولیت بیخیالن خدا شاهده زمان رئیسی ک بنده خدا اولین رئیس جمهوری بود که همش بدشو میگفتم پیش همه مینالیدم سر ای وی اف مطب دارو و.... اون موقع حقوق شوهرم کم بود مستأجر نیستیم هم چیزای تقویتی میخریدم هم مکمل حتی روغنمم زیتون بود مغزیجات خرما دارو مکمل خارجی و گیاهی یکمم پس انداز میشد ماه پیش خواستم همون کارا که نتیجه داد سر اولیم باز انجام بدم فقط حقوق مون پول مکمل خارجی شد دارو گیاهی اصلاح سبک برنج ایرانی و...تقویتی هم ماه بعد اگه شد البته متاسفانه مملکت وله خدا لعنت کنه اونی که میتونه کاری کنه نمیکنه