2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزای تست یه دفتر بزار جلوت موقعی که داری سوالات رو میخونی وتست میزنی شماره سوال و جواب درست رو توش ع ...

برای خوندن چیکار کنم

وارد کنم توی دفتر؟

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 
برای خوندن چیکار کنموارد کنم توی دفتر؟

نوت برداری کن نه فقط برای این مورد کلا من عادت به مطالعه پویا و نوت برداری دازم هم مطالب بهتر تو ذهنت میره هم درتهایت یه جزوه خلاصه برای تایم مرورت داری

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

نوت برداری کن نه فقط برای این مورد کلا من عادت به مطالعه پویا و نوت برداری دازم هم مطالب بهتر تو ذهن ...

من کلا سبک خوندنم اینطوریه که متنو میخونم

بعد بدون نگاه کردن به متن جزوه یا کتاب، سعی میکنم بنویسمش روی یه کاغذ به زبان خودم(زبون عامیانه نه کتابی)

داشتم فکر میکردم بجای نوشتن رو کاغذ الکی همینکارو توی دفتر تمیز انجام بدم که بمونه برام

اون راهکاریم که برای تستها گفتید خیلی خوب ممنونم ایده خوبیه

خیلی سخته 9 صبح تا نه شب سرکارم درسای دانشگاهم تو خونه میخونم برای آزمون استخدامی هم از 3 صبح تا 8

خسته نباشید واقعا🥲

فداتشم

ببین من نمیدونم شرایط زندگی و تایم خوابتون چطوریه

ولی میخوای یبار ۹ از سرکار اومدی ، شام بخوری بخوابی تا ۱.۵ ۲

بعدش درس بخونی تا ۹ صبح

اینجوری هم اون تایمی ک مغزت باید خواب باشه، خوابی

و هم ساعت مطالعت از ۶ساعت بیشتر میشه و کیفیتشم بالاتر میره