2777
2789

من جزوه شیمی هادیان فر رو نمیتونم پرینت بگیرم

نمیدونم چیکار کنم

۳۰۰ و خورده ای صفحس (شامل درسنامه+تمرین+تست‌و...)

نمبدونم چیکار کنم

تبلت ندارم

ولی کامیپوتر قدیمی داره

چطوری جزوه رو به کمک کامپیوتر بخونم؟ نمیدونم چیکار کنم واقعا😭🥲 کمکم کنیدد

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

من برای ازمون وکالت تو این شرایط بودم بااین تفاوت که تمام دروسم رو اینجوری خوندم و از روی گوشی هم خوندم نه تبلت نه کامپیوتر

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکارها تونو بگیدددد لطفا😭

نمیدونم راستش. تجربه نکردم. اگه میتونی با تبلت بخون . تبلت بهتره

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

۳۰۰ صفحه پولش چقد میشه؟تو کتابفروشی ها نیست دست دومش؟

تو ماز مارکت زده بود ۹۰۰ و خورده ای

دیگ خجالت میکشم از بابام پول بگیرم🥲

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 
راهکارها تونو بگیدددد لطفا😭

دستگاه پرینتر بخر و کاغذ بخر. چاپ کن کتاب ها و جزوه ها رو برا خودت

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بزای تست یه دفتر بزار جلوت موقعی که داری سوالات رو میخونی وتست میزنی شماره سوال و جواب درست رو توش علامت بزن بعد کی میری صفحات بعدی و به جواب ها میرسی از روی بزگه که نوشتی تصحیح کن 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بزای تست یه دفتر بزار جلوت موقعی که داری سوالات رو میخونی وتست میزنی شماره سوال و جواب درست رو توش ع ...

موافقم. منم همینکار کردم برای کنکورم

موافقم. منم همینکار کردم برای کنکورم

واقعا شزایط سخت شده و باید یکم خلاقیت به خرج بدیم من یه دفترجداگونه هم داشتم تستی رو که اشتباه میزدم جواب درست ونکته اش رو با خودکار قرمز توش مینوشتم که بدونم نقطه ضعفام کجاست

واقعا شزایط سخت شده و باید یکم خلاقیت به خرج بدیم من یه دفترجداگونه هم داشتم تستی رو که اشتباه میزدم ...

میدونم تجربه کردم