2777
2789
عنوان

تجربه من از نوره

463 بازدید | 40 پست

من از نوجوانی بهم گفته بودن از ژیلت استفاده کنم

پوست بدنم کدر شده بود و پر از جوش و جای جوش

ولی الان چندساله از نوره استفاده میکنم و پوست بدنم شفاف و سفید و بدون جوش و جای جوشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقش با پودر موبر چیه؟

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

من صابونش رو با ترکیب حنا استفاده میکنم عالیه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الکی میگه من زدم مث بادکنک باد کردم قرمز شدم زخم شدم و شدید سوختم تا یه هفته ناله میکردم از درد استف ...

شماحساسیت داشتی یازیادگذاشتی مونده 

خیلیااستفاده میکنن ولی ایطوری نمیشن 

من ۵ساله استفاده میکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من صابونش رو با ترکیب حنا استفاده میکنم عالیه

صابونش دیگ چه جوری هست گلم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الکی میگه من زدم مث بادکنک باد کردم قرمز شدم زخم شدم و شدید سوختم تا یه هفته ناله میکردم از درد استف ...

شاید بدنت خیس بوده شنیدم میگن

باید بدن خشک باشه البته من تاحالا

استفاده نکردم

💞خدایاشکرت💞