2777
2789
عنوان

تجربه من از نوره

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 40 پست
صابونشم موبره؟

نه عزیزم صابونش رو من برای صورت استفاده میکنم  پوست رو شفاف و جوش و لکه ها رو از بین میبره البته برای پوست خیلی خشک مناسب نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
صابونش دیگ چه جوری هست گلم

من چند وقت پیش از یه پیجی برای لک و جوش صورت خریدم رنگ سبز و سفید داخلش هست که همون نوره و حناست  و پوست رو خیلی زیبا میکنه البته در طول روز فقط یک بار باید استفاده بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم پس مناسب پوست مننیست چون پوست من خشک

آره عزیزم برای پوست خشک اصلا مناسب نیست 

ممنونم که گفتی عزیزم🌺

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗