2777
2789
واااااااااقعا تروخدا تو دو نفسه اي برام دعاكن امثال خيييلي حرف شنيدم

رو چشمم عزیزم بخدا از وقتی اومدم نی نی سایت و ناراحتی خانوم های منتظر رو دیدم همیشه برای همه شون دعا کردم...انشاا... که دامن شما هم به زودی سبز میشه گلم امیدت بخدا باشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوووووو تروخدا ميدوني چقدر ادم ارزوشونه جاي تو باشن؟؟

اره ولی میدونی با یه بچه 11ماهه دوباره باردارشدن چقد سخته اونم بچه ای ک نارس ب دنیا اومده و پدرمو دراورده تا ب اینجا برسه

اره ولی میدونی با یه بچه 11ماهه دوباره باردارشدن چقد سخته اونم بچه ای ک نارس ب دنیا اومده و پدرمو در ...

خدايي كه داده مواظبشع....خداااا يني ميشه منم مادر بشم؟

اين ماه نباشم اميدم از همه جا ميبره

منم خیلی صبر کردم،تازه بعد از خبر بارداری نگران تست ژنتیک هم بودم چون منو همسرم هر دو تالاسمی مینور هستیم،واسه همین وقتی میگی نا امیدم درکت میکنم.نا امید نباش،خدا خیلی بزرگه دلتو تاریک نکن

زندگی هنوز خوشگلیهاشو داره  
لكه بيني ندارم فقط يكم كارسنگين ميكنم مثل پريود دردم ميگيره و ترشح دارم

چه ترشحی دارین؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)