2777
2789
عنوان

خانومایی که دختر هشت تا نه سال دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 27 پست
نداری پس چرا بیخودی تو دلشو خالی می‌کنی من دخترم ۹ سالشه و همینطوره و طبیعیه

واقعا از دیروز که متوجه شدم خواب و خوراک برام زهرمار شده

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم هشت سالشه ن سینه ش هیچی ندارع جوونه موونه نزده ولی خودش میگه مامان سینه م درد می‌کنه منم میترسم نکنه بچه بلوغ زودرس بشه اخه خودم یازده دوازده سالگی سینه دردو تجربه کردم بعد پریود شدم قشنگ یادمه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دخترم هشت سالشه ن سینه ش هیچی ندارع جوونه موونه نزده ولی خودش میگه مامان سینه م درد می‌کنه منم میترس ...

اینم گفت سینم درد میکنه دست که زدم حس کردم نوک نیپل خیلی ریز باد داره

بلوغ زود رس نیست. زود رس به پریودی زیر ۹ سال میگنرشد جوانه سینه حدود ۹ سالگی طبیعیه

سینه ک رشد میکنه نشانه بلوغه دیگ بعد کم کم پریودم میشه من کلاس پنجم بودم سینم زده بود بیرون دقیقا یادمه دوستم اصلا نداشت همون سالم پریود شدم

اینم گفت سینم درد میکنه دست که زدم حس کردم نوک نیپل خیلی ریز باد داره

اها یواش یواش دارع سینه در میاره طول می‌کشه این روند فک کنم.من دست زدم هیچ چی حس نکردم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

سینه ک رشد میکنه نشانه بلوغه دیگ بعد کم کم پریودم میشه من کلاس پنجم بودم سینم زده بود بیرون دقیقا یا ...

حالا اون که سینه رشد نکرده پریود شده یه مورددخاصه

ولی بلوغ زود رس تعریف مشخص داره. دختر اسی زود رس نیست حتی اگه پریود بشه

نگران نباشید بدن با بدن فرق میکنه اگه گل دخترتون تپلین اصن ربطی به بلوغ نداره اگرم لاغره دیگه به نظرم زود نیست اگه میخواید دیرتر بشه ببرید دکتر من 13 14 سالگی بود بلوغم میگفتن دیر بوده ولی به نظر خودم اوکی بودم

خیلی میترسم خواهرتون لاغره؟

نه لاغره نه چاقه

منم نزدیکای همون سن بودم فکر کنم ..

بلوغ زود رس نگرفتم

۱۳ سالگی پریود شدم

نگران نباشید

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

نگران نباشید بدن با بدن فرق میکنه اگه گل دخترتون تپلین اصن ربطی به بلوغ نداره اگرم لاغره دیگه به نظر ...

دخترم خیلی لاغره 

ولی خب زیر نظر دکتر بود ۶ ماه پیش از لحاظ هورمونی چکاپ کامل شد همه چی اوکی بود که یهو الان اینطوری شد