2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید لطفا دخترا

81 بازدید | 12 پست

من میخوام از انلاین شاپ خرید کنم اما نمیخوام بسته بیاد درب منزل یا بره اداره پست، میتونم بسته رو بگم از طریق تیپاکس بفرستن؟

خودم روستا هستم شهر نزدیکمون تیپاکس داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی میخرم چی میخری اگه شهر نزدیکتون پست داره که بهتره تیپاکس گرونه

لباس 

من روستا هستم اما روستامون تیپاکس و اداره پست نداره متاسفانه، میخوام به شهری که نزدیکمونه اونجا به فروشنده بگم از طریق تیپاکس بسته رو بفرسته

اگه بخوام درب منزل انتخاب کنم چون روستام میارن خونه؟

بهم کد رهگیری دادن توی سایت که چک میکنم اگه رسیده باشه به تیپاکس خودشون زنگ میزنن یا خودم همینطوری ب ...

ببین به اون تیپاکس که قراره بفرستن زنگ بزن بگو وقتی رسید خودم میام تحویل بگیرم 

دیدی بالاخره شد🥺✨
ببین به اون تیپاکس که قراره بفرستن زنگ بزن بگو وقتی رسید خودم میام تحویل بگیرم

باشه ممنونم. ببخشید اگه از سایت چک کنم بستم رسیده باشه به تیپاکس، خودم برم تحویل بگیرم بدون زنگ زدن ممکنه اشتباه چیزی پیش بیاد؟🥲

باشه ممنونم. ببخشید اگه از سایت چک کنم بستم رسیده باشه به تیپاکس، خودم برم تحویل بگیرم بدون زنگ زدن ...

نه اشکالی نداره میتونی بری خودت بگیری چک کن داخل سایت 

دیدی بالاخره شد🥺✨
نه اشکالی نداره میتونی بری خودت بگیری چک کن داخل سایت

ممنونم🌼

هزینه تیپاکس ممکنه حدودا چقدر بشه؟

ارسال کننده از یزد  ، منم ی استان دیگه البته فاصله زیاده

هست حالا نمیدونم تیپاکس بهتره یا پست

ممنونم🌼هزینه تیپاکس ممکنه حدودا چقدر بشه؟ارسال کننده از یزد ، منم ی استان دیگه البته فاصله زیادههس ...

عزیزم من تازگی سفارش ندادم 80 . 90 تومنی میشه 

ارسال با تیپاکس سریع تره

دیدی بالاخره شد🥺✨