2777
2789
نه عزیزم بهترین کارو کرده و تقصیر خواستگارشه🎀🤡

من کار ایشونو تایید نمی‌کنم ولی دارم میگم ممکنه اشتباه کرده باشه غفلت کرده باشه و الان پشیمونه چطور تو فرهنگی که یه دختر یه اشتباه کنه انقدر باید مجازات بشه ولی اون مردی که میره ۱۰ تا صیغه می‌کنه حلال کن هزار کن هیچ اشکالی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قفل کن الان حکم سنگسار میدن برات😐😐

چرا سنگسار؟؟ مگه پسرا خودشون خیلییییی پاکن که انتظار دختر آفتاب مهتاب ندیده هم دارن، بعضیاشون بعد ازدواج و زن و بچه هم دست از هیز بازی نمیکشن

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

استارتر یا جواب رد بده، یا ترمیم کن و ازدواج کن و توبه کنجز این دوراه هیچ کار دیگه ای نکن. اگخ راستش ...

عزیزم ترمیمم مگه الکی دکتر ها اجازه  پدر یا مادر میخوان باید یکیشون باشه چون غیر قانونی است 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
خوب اوکی اومدیم و نگفت فردا رفت سر خونه زندگیش و طرف از این آدمایی بود که به شدتتتت به اینجور مسائل ...

وقتی انقدر بدبینی نسبت به پسرا همونا میان سر راهت 

کلی  پسر خوب و آقا و مرد تو جامعه هستش 

ادبیاتت رو بهتر کن

اسی اگه پسره روشنفکره بهش بگواگه ادم سنتی ای هست قیدش رو بزنبنظرم حقشه بدونهولی یسریا میگن مراجع گفت ...

اما آدم روشنفکر دنبال ازدواج سنتی نمیگرده به نظر من نگه بهتر هس ردش کنه بره خدا شاهد هس دیدم میگم

وقتی انقدر بدبینی نسبت به پسرا همونا میان سر راهت کلی پسر خوب و آقا و مرد تو جامعه هستش ادبیاتت رو ...

شما چرا به خودتت گرفتی؟ مگه من شمارو گفتم؟ مگه من مردای دور و اطراف شما رو گفتم؟؟ دارم بعضی اون مردای بد ذات و میگم، مگه شما مردی؟؟ بعدم کجای حرف من توهین و بدبینی بود راجب مردا؟؟؟ اینکه خودشون تو گذشته شون دوست دختر داشتن بدبین بودنه؟؟ ماشالا اینجا هر روز میبینی هزارتا تاپیک میزنن شوهرم بهم اینجوری گفت اونجوری گفت، بده دارم میگم از اول رابطه راستگو باش بذار پسره هم تکلیف خودشو بدونه؟ شما چرا بهت برخورده؟؟ من اصلاااا راجب آقای خوب حرف نزدم راجب پسرای هولی که گذشته شون ایراد داره ولی از دخترا گواهی بکارت می‌خوان حرف زدم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اما آدم روشنفکر دنبال ازدواج سنتی نمیگرده به نظر من نگه بهتر هس ردش کنه بره خدا شاهد هس دیدم میگم

دقیقاااا منم اینو میگم، میگم کسی که سنتی میاد قطعا بعدا بفهمه برات بد میشه همین اول رابطه صادق باش اگه خواست میمونه نخواست میره پی کارش نمی‌دونم چرا همه ریختن سر من، یکی که اومده میگه چرا انقدر راجب مردا بدبینی اینهمه مرد خوب داریم😐😐 بسم الله 

وقتی انقدر بدبینی نسبت به پسرا همونا میان سر راهت کلی پسر خوب و آقا و مرد تو جامعه هستش ادبیاتت رو ...

در رابطه با جمله اولت هم که انقدر بدبینم راجب پسرا همونا میان سراغم که باید عرض کنم به خدمتت، من ازدواج کردم بچه هم دارم همسرمم خیلی هم آقا و محترمه و از همسرم و خانوادش هم بینهایت راضیم و تو زندگیم خوشحالم

دقیقاااا منم اینو میگم، میگم کسی که سنتی میاد قطعا بعدا بفهمه برات بد میشه همین اول رابطه صادق باش ا ...

نه بخدا مرد خوب نیس خدا شاهد هس دیدم میگم کاش رد میکرد اگه بگه هم شاید پسره بره به مردم بگه ازکجا معلوم دهنش لق نباشه