2777
2789
عنوان

بنظرتون بخرم یا نه

109 بازدید | 16 پست

سلام ، بنظرتون عینک آفتابی کاربردیه یا نه ؟ زیاد به کار آدم میاد؟ من تا حالا نداشتم نمی‌دونم بخرم یا نه چون مارک بدش چشمو خراب می‌کنه مارک خوبشم بالای پنج تومنه که برام زیاده یکم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا هر وقت که بیرون میرم میزنم ، مگر اینکه بارون اینا بیاد.

خیلی خوبه ، از چروک اطراف چشم و پیری دور چشم هم جلوگیری میکنه .

اگر میخوای بگیری ،تمام تلاشت رو کن اصلش رو بگیری .

فیک فقط پول دور ریختنه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

مصرفش برای محافظت از چشم در برابره آفتابه دیگه  گمون نکنم کارایی دیگه ای داشته باشه 

از طرفی میشه به چشم یه اکسسوری لوکس هم بهش نگاه کرد من یه کشو پر از عینک های آفتابی متنوع دارم خیلی دوسشون دارم  با هر لباسی یه مدل ست میکنم. 

اسمم نظر همسرمه
بنظر من برا افتاب سوزان تابستون خوبه بقیش چوصی چوصی چوصی😂

می‌دونی ، چشمهای من کلا به آفتاب حساسه حتی الان که سوزان نیست جمع میشه چشمام ولی چون زیاد بیرون نمیرم نمی‌دونم بکارم بیاد یا ن

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

مصرفش برای محافظت از چشم در برابره آفتابه دیگه گمون نکنم کارایی دیگه ای داشته باشه از طرفی میشه به ...

من پولشو ندارم واقعا حقوقم کمه ، احساس میکنم ضروری نیست برام

من تقریبا هر وقت که بیرون میرم میزنم ، مگر اینکه بارون اینا بیاد.خیلی خوبه ، از چروک اطراف چشم و پیر ...

اصله ولی پایین ترین قیمتش ۵ تومن بود

بخرعزیزم سال دیگه باید دوبرابرپول بدی همینوبخری

از مد میوفته دیگه 

من پولشو ندارم واقعا حقوقم کمه ، احساس میکنم ضروری نیست برام

بلو بانک نسب کن یه ماه بعد یه وام میده  بعد میتونی مبلغ بازپرداختش رو خودت انتخاب کنی  بعدش برو یه عینک خوب بخر

اسمم نظر همسرمه