سلام ، بنظرتون عینک آفتابی کاربردیه یا نه ؟ زیاد به کار آدم میاد؟ من تا حالا نداشتم نمیدونم بخرم یا نه چون مارک بدش چشمو خراب میکنه مارک خوبشم بالای پنج تومنه که برام زیاده یکم
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی ، چشمهای من کلا به آفتاب حساسه حتی الان که سوزان نیست جمع میشه چشمام ولی چون زیاد بیرون نمیرم نمیدونم بکارم بیاد یا ن
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
من تقریبا هر وقت که بیرون میرم میزنم ، مگر اینکه بارون اینا بیاد.خیلی خوبه ، از چروک اطراف چشم و پیر ...
اصله ولی پایین ترین قیمتش ۵ تومن بود