الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه اگر خودت میخوای و مشکل نداری که ی آدم رندوم تو خیابون هم همینو میگه مشاور باید خوبی و بدی هر راه رو بگه و با توجه به شناختی که از وضعیت درسیت داره ی راهی نشونت بده
اگه رفتی دانشگاه دیگه خیلی سخت میشه برای کنکور خوند درسای دانشگاه به اندازه کافی وقت گیر هست دیگه خسته میشی کی میخوای برای کنکور بخونی خیلی تعداد کمی میتونن این کار رو بکنن اگه اراده داری بشین پشت کنکور یه سال دقیق بخون
برو یه چیز بخون به خدا سر پزشکی دندون نمون من خودم مهندسی شیمی خوندم فولاد مبارکه اصفهان کار میکنم ماهی پنجاه شصت تومن درآمد دارم با کلی مزایا کارمم مشخص و معلوم زمانش معلوم منم عشق پزشکی بودم حالا برا خودم میگم خوبه نرفتم عمرم رو حروم کنم یکی از دوستام تو یه شرکت رنگ سازی کار میکنه مهندس آزمایشگاهشه بالا هفتاد درآمد داره