جایی که میرفتم انگاری تعطیل شده دیگه نمیدونم چیکار کنم.
جاییو میشناسید شرق تهران و اینکه از چه دستگاهی استفاده میکردید شما
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
من تیتانیوم میرم رولیه جلسه ششممه خیلی راضیم ۸۰ درصد موهام در نمیاد ۲ ماهه
کجا میری میشه آدرس و تلفنشونوبهم بگی
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تهران نیسم عزیزمولی دستگاه خوب انتخاب کن هر جا بری خوب لیزر میکننجلو چشت لیزر میکنن دیگه خودت میبینی ...
اها خب اگه از دستگاه راضی هستی اینجاهم میتونم پیدا کنم