2777
2789
نه تو بقیه ی مسائل خیلی وقتا اذیت میکنه،صرفا این جنبه ی مثبتو داره😂موقعی که با هم وارد رابطه شدیم م ...

بازم خوبه 😂😂  اون اذیتارو اگه خیلییی اذیتی جدی راجبش صحبت کن که تکرار نکنه .

چقد خوب ک صبر کردین برای هم . تو یه شهر بودین؟؟

لمس و بوس کجارابطه جنسی کامل کجا😑

ببخشیدپنج سال از پشت شیشه باهم دوست بودین

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدپنج سال از پشت شیشه باهم دوست بودین

میگم بغل و بوس با رابطه جنسی کامل فرق داره خب😂

گفتم رابطه جنسی نداشتیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الزاما ربطی نداره

ولی من به خاطر ذاتی که مرد ایرانی داره رابطه جنسی باهاش رو به صلاح نمیدونم

بعدم فایده ای نداره واقعا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

۴سال در پاک ترین حالت ممکن در کنار هم بودیم ۲سال اول دست همو نگرفتیم

کات کردیم

ربطی ندارههههههههههههه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

این مسائل به شدت به ارزش های خانوادگی طرف ربط داره..

نمیشه جمع بست

نمیشه این نتیجه ی کلی رو گرفت

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بازم خوبه 😂😂 اون اذیتارو اگه خیلییی اذیتی جدی راجبش صحبت کن که تکرار نکنه .چقد خوب ک صبر کردین بر ...

خوب دوست دارم خودش بفهمه که آزار نده ولی همش باید بیان کنم،احتمال اینکه باهاش کات کنم زیاده

اونموقع من سنم کم بود،خیلیم میخواستمش برا همین موندم باهاش

دلتنگ آواز قو🦢

تهش میشه اینکه زگیل تناسلی هر سال نسبت به سال قبل رشد ۲۰ درصدی داره

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ماعم بعد ۴ سال دوستی ازدواج کردیم

الهی😍 راضی بودی؟ شناختی که تو دوران دوستی بهش

رسیدی برای بعد از ازدواجم کاربردی بود؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دخترا ابن روزها راحت به دست پسرا میان 

برای همین ازدواج هم سخت به دست دخترا میاد

به ضرس قاطع میگم که حکایت بعضیا همون حکایت کسی هست که چوب کردند تو آستینش و میگه:دیدی چوبُ گیر انداختم😂😂😂😂😂