ولی اینطور نیست ک ب هرپسری نزدیک شی بزاره بره بحث چیزدیگست ن صرفا رابطه
لاشی جماعت هرکارمیکنی میره چ رابطه باشه چ نه!
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
اول اینکه دخترا وقتی یکیو دوست دارن میل جنسیشون بیدار میشه چون به اون آدم حس دارن و باهاش صمیمین و تسلیم میشن دوم اینکه چون پسزه رو دوست دارن و پسره رابطه میخواد بزای اینکه از دستش ندن قبول میکنن و اینکه عشقشون رو بهش ثابت کنن که درهرصورت اشتباهه
هوووف خواهر کجایی اون تاپیک بغلی رسما داشتن با تمام قوا بعضی کاربرا رابطه جنسی با دوس پسر ازش حمایت میکردن با دلایل مختلف و صد البت مزخرف سرم ترکید از خوندن پستها
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)