2777
2789

نزدیکی پیش از حد نمیخواد

بوس و بغل با اجازه شماست

چقدر طول میکشه بفهمین پسرا بعد رابطه جنسی میزارن میرن تلاشی برای رسیدن به شما نمیکنن

بحث بحثه بکارت نیستا کلا چطور دلتون میاد بزارین خصوصی ترین جاتونو یکی ببینه که قراره بزاره بره

لایک نکن خواهر منننن  

ربطی نداره کاری ب درست بودن یانبودنش ندارم

ولی اینطور نیست ک ب هرپسری نزدیک شی بزاره بره بحث چیزدیگست ن صرفا رابطه

لاشی جماعت هرکارمیکنی میره چ رابطه باشه چ نه!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اول اینکه دخترا وقتی یکیو دوست دارن میل جنسیشون بیدار میشه چون به اون آدم حس دارن و باهاش صمیمین و تسلیم میشن دوم اینکه چون پسزه رو دوست دارن و پسره رابطه میخواد بزای اینکه از دستش ندن قبول میکنن و اینکه عشقشون رو بهش ثابت کنن که درهرصورت اشتباهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما 5 ساله بدون رابطه جنسی باهمیم👀

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

باید قبل از اینکه برید تو رابطه راجع به این مسائل حرف بزنید

شاید شما نخوای ایشون بخواد

قبل از اینکه وابستگی پیش بیاد از هم جدا بشید بهتره

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️