2777
2789

اول اینکه بگم لطفا قضاوت نکنید فکر کنید برا خودتون میخواید 

راستش من الان با یه پسری رلم همکلاسیمه.

قبلا کراشم بود الان یه مقدار حسم بهش کمتر شده ولی باز یه حس خوب متفاوتی نسبت بهش دارم خوش قیافست سرگرمم میکنه تو این مدت که بدون انگیزه بودم حرف زدن با اون برام شده بود انگیزه 

ولی متاسفانه همون اول واسم خط و نشون کشید که قصدش از رابطه جدی نیست و منو واسه رفع نیازاش میخواد 

البته اینم بگم که موقعیت اجتماعی خوبی هم نداره.

الان موضوع اینه که همین رلم یه دوست صمیمی داره دانشجو معلمه شغل دوم هم داره در کل موقعیت اجتماعیش خوبه خانوادش خوبن اخلاقش هم در ظاهر خیلی خوبه فقط تنها مشکل اینه که ظاهر و قیافش اصلا خوب نیست خیلی از من پایینتره در حدی که یکی از دوستام دیده بودش قیافش رو مسخره میکرد

الان موضوع اینه که من و دیده بوده و ازم خوشش اومده خیلی بهم اصرار میکنه که رل بزنیم و اینکه میگه قصدش جدیه حتی میگه به خانوادم هم معرفیت میکنم 

الان مشکلم اینه که دو دلم نمیدونم باهاش برم تو رابطه یا نه تنها مشکل من قیافشه و این موضوع که همونطور که گفتم نمیدونه در حال حاضر با دوستش یعنی همکلاسیم رلم .

اگه با این پسره که میگه دوستم داره برم تو رابطه اول اینکه باید از همکلاسیم جدا شم و دوم اینکه این پسره نمیدونه با این همکلاسیم رلم بفهمه خیلی بد میشه 

دوم اینکه مشکل قیافش هم هست بده.

الان چیکار کنم اصلا نمیدونم باید چه کنم چون من اصلا موقعیت های مختلفی هم ندارم که بگم ساده از این موضوع بگذرم در عمرم که الان ۲۲ سالمه فقط یه خواستگار داشتم نه پیشنهاد رابطه ای نه چیزی هیچی نداشتم

حالا شما جای من باشید چیکار میکنید؟

من بودم قید جفتشونو میزدم

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه موقعیت‌های دیه نداشته باشین؟

اره

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

خب چیکار کنم راه حلش چیه؟!😓

متاسفانه چون خودم تو این مورد گند بدی زدم نمیدونم😂فقط خواستم بگم همچین چیزی هم ممکنه پیش بیاد....منم قصدم با دوستش جدی بود و کات کردیم ولی الان اون دوتا همچنان قهرن بعد این همه سال 

هنوز خیلی فرصت داری

مورد اولو ک کلن ببخیال شوباخودت روراست باش برای خودت ارزش قائل شوچون بعدابخاطرهمین رابطه ک برات خط ونشون کشیده خودتوسرزنش میکنی.مورد دوم هم زیادجالب نیست چون حالا گیرم ک بیادتوروبگیره اگ بفهمه بادوستش رل بودی مصیبت میشه 

پس  کلن دوتاشوببخیال شو

متاسفانه چون خودم تو این مورد گند بدی زدم نمیدونم😂فقط خواستم بگم همچین چیزی هم ممکنه پیش بیاد....من ...

خب آخه یه موضوعی هست که به من و همکلاسیم که در حال حاضر رل هستیم پیش هم قسم خوردیم که از رابطمون به جز خودم و خودش و خدا هیچکی خبر دار نشه 

حتی اگه با این دوستش رل بزنم نمیاد چیزی بهش بگه

حالا اینا به کنار مامانم قضیه این معلمه رو فهمیده میگه آدم خوبیه از دستش نده 

حالا اگه باهاش نرم تو رابطه نمیدونم چه بهانه ای براش بیارم😐🤦‍♀️

هنوز خیلی فرصت داریمورد اولو ک کلن ببخیال شوباخودت روراست باش برای خودت ارزش قائل شوچون بعدابخاطرهمی ...

آخه من و این رلم قسم خوردیم که هیچکس از رابطمون چیزی نفهمه 

از طرفی هم مامانم قضیه این پسره که دوسم داره رو فهمیده حالا میگه از دستش نده حالا نمیدونم چه بهانه ای براش بیارم🤦‍♀😐