بچه ها من یک چند بار درمانگاه های تامین اجتماعی رفتم بعد دارو هاشو بیرون نوشت بگیرم درصورتیکه باید دارو خونه خود درمانگاه داشته باشه خب
امروز هم سر عمل کیستم رفتم جراحی عمومی بعد دکتره ن برداشت ن گذاشت گفت بری متخصص زنان هم برات عمل میکنن بخوای بیای من عمل کنم بیا مطب دو تومن میشه گفتم من همین جا اومدم عملم کنید فرقی نداره اگه داشتم خصوصی تامین اجتماعی نمیومدم پرو پرو تو چشام نگاه کرد گفت چطور پول ای وی اف داری پول مطب نداری آخه قبلش پرسیده بودم عمل کردم میتونم برم سریع ای وی اف بعد کلی التماس نامه نوشت برای اونم بیست روز دیگه و این ک فکر کنم اعصبانیتش از این بود که بهم گفت سنو فلان جا برو نامه داد که پورسانت از اونجا بگیره ب خیال خودش منم نرفتم اونجا بعد پرسیدم عملش بازه یا بسته گفت سوال بی فکر می کنی اصن عملت نمیکنم برو بیرون بیرونم کرد من زن گنده چرا تامین اجتماعی اینطور میکنه مگه مجانی خدمات میده منو امسال من هر ماه پول نریزیم حقوق شون لنگ میمونه خیلی اعصابم داغون شده با وجود این که خود نگه دارم حتی تو سختی بزور بغضمو از توهین هایش نگه داشتم آخر نتونستم نگه دارم اشکم از وقاحتش در اومد کجا باید شکایت کنم؟