2777
2789
عنوان

تپش قلب دخترم

130 بازدید | 13 پست

بچه ها دختر من از وقتی مدرسه ها شروع شده تپش قلب گرفته و استرس شدید داره همش میگه امسال خیلی سخته هیچی متوجه نمیشم منم گفتم اشکالی نداره اصلا بهش فک نکن باشگاه هم می‌ره میگه گاهی تپش قلب میگیرم نفس نمیتونم بکشم چرا آنقدر استرس داره هنوز ک اول سال خیلی نگرانم 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میخام ببرمش حتمااا ولی خوب دلیل اینهمه استرس و نمی‌دونم

قبلا سخت گیری نداشتی؟

یا مدرسه و‌ معلماش سخت گیر نیستن؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
قبلا سخت گیری نداشتی؟یا مدرسه و‌ معلماش سخت گیر نیستن؟

من نه اصلا کاری به کارش ندارم امسال اینطوری شده از روزی که میره مدرسه میگه درسا سخته ی مشاوران اومده حرف زده مثل اینکه خیلی حرف زده اینم ترسیده میگه من نمره نمیارم 

من نه اصلا کاری به کارش ندارم امسال اینطوری شده از روزی که میره مدرسه میگه درسا سخته ی مشاوران اومده ...

خب پس تاثیر حرفای همون مشاوره ست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب پس تاثیر حرفای همون مشاوره ست

اره بابا همون اول سال حسابی بچه ها رو ترسونده دختر من یکم تو یادگیری ضعیفه برای همین استرس داره خیلی 

اره بابا همون اول سال حسابی بچه ها رو ترسونده دختر من یکم تو یادگیری ضعیفه برای همین استرس داره خیلی

بهش بگو تلاشتو بیشتر کن

یکی با دو بار خوندن یادمیگیره

یکی با ده بار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگو تلاشتو بیشتر کنیکی با دو بار خوندن یادمیگیرهیکی با ده بار

اره من خیلی باهاش حرف میزنم میگم مامان جان تلاش کن تو موفق میشی ولی انگار حرفای اون مشاوره خیلی تاثیر گذاشته روش🥲🥲

اره من خیلی باهاش حرف میزنم میگم مامان جان تلاش کن تو موفق میشی ولی انگار حرفای اون مشاوره خیلی تاثی ...

خاک بر سرش

ذهن بچه رو خراب کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من خیلی باهاش حرف میزنم میگم مامان جان تلاش کن تو موفق میشی ولی انگار حرفای اون مشاوره خیلی تاثی ...

سلام خب شاید استرس داره فکر می‌کنه تپش قلب بالا داره 

خودت چک کردی ؟ 

خاک بر سرشذهن بچه رو خراب کرده

خیلی دختر من انسانی خیلی علاقه داره اما الان طوری شده ک میگه میگه مامان اصلا نمیتونم تمرکز کنم هیچی متوجه نمیشه واقعااا انگار ذهنش کلا بهم ریخته بچم