2777
2789

خیلی سوال کلی پرسیدی

خب باید درس بخونی کنکور بدی معدلت بالای ۱۸،۱۹  اگر انسانی ای 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من ماده 28 قبول شدم ه نیاز به لیسانس داشت

ولی تو خیییلی بخون برا کنکور فرهنگیان

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تجربی نمیشه؟

چرا از تجربی هم میشه معلومه

تجربی هم معدلت بالای ۱۸ باشه 

من امسال از ریاضی قبول شدم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میشه بیشتر توضیح بدید؟چه کار کردید؟و چه منابعی خوندید

برای کنکور باید بشینی زیست شیمی فیزیک ریاضی رو بخونی و تست بزنی که واسه کنکورش آماده باشی

بعد کنکور فرهنگیان دوتا درس تعلیم و تربیت و هوش و استعداد معلمی هم داره که اونجا تو نت سرچ کن تعلیم و تربیت فرهنگیان میاره برات کجاها رو باید بخونی، هوش هم منبع خاصی نداره خواستی ولی میتونی کتاب هایی براش تالیف شده بخری بزنی منکه نزدم

بعد از الانم روزی دو ساعت برای نهایی بخون حداقل که اون ۵۰ درصد تاثیر دارع و خیلی مهمه

برای کنکور باید بشینی زیست شیمی فیزیک ریاضی رو بخونی و تست بزنی که واسه کنکورش آماده باشیبعد کنکور ف ...

بعد الان من چند ماه دیگه ۱۸ سالم میشه و تیر کنکور دارم باید کی آماده بشم برای کنکور؟

بعد الان من چند ماه دیگه ۱۸ سالم میشه و تیر کنکور دارم باید کی آماده بشم برای کنکور؟

از همین الان شرو کن بخون

شما چجوری تونستی استخدام بشی؟میشه راه حل بدید

من   ازمون استخدامی که اومد رشتمو خواست 

27 کتاب بود که باید ازمون میدادیم 2 ماه مداوم از 6 صبح تا 12 شب خوندم و 25 کتابش تموم کردم تست زدم خلاصه نویسی کردم مرور کردم خدا کمک کرد  قبول شدم 

باز برا مصاحبه هم 4 ماه خوندم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر