2777
2789
عنوان

موهای زائد تا چقدر بلند میشن

118 بازدید | 18 پست

موهای زیربغل و دست و پاهام که لیزر کرده بودم و تک به تک در میومد، جدیدا رشدش خیلی زیاد شده یعنی تراکمش بالا رفته و قدی هم خیلی بلند میشن عین پشمای مردا:/

بعد جاهایی که پرز بوده و دیده نمیشده مثل رون هم همینطور زیاد شده

دلیلش چیه؟؟

فول بادی لیزر میرفتم بعد چندماه که دیگه نرفتم و یکی دوبار قرص هورمونی مصرف کردم الان انگار نه انگار بالای ۱۲ جلسه لیزر رفته باشم!

لیزر همینه

منم همین بلا سرم اومده 

دستگاهت چی بود

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی هس بعد یک مدت درمیاد ولی اگر مثل مو کروی مردانه هست احتمالا هورمون هات بهم ریخته برو ازمایش بده

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
فک کنم سوپرانو تیتانیوم .رولی بود

مال منم همین بود😄

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

عادی هس بعد یک مدت درمیاد ولی اگر مثل مو کروی مردانه هست احتمالا هورمون هات بهم ریخته برو ازمایش بده

نه اخه یکماه یکماه سرشارژ هم میرفتم انقدر در نمیومد 

الان انگار حجمش زیاد شده همه جا در اومده

قسمت پا که قشنگ منافذش مشخصه

لیزر برای موهای کرکی و نازک بدرد نمیخوره بدترش میکنه

اخه من رون رو اصلا لیزر نکردم یا رو بازو و پشت بازو اصلا لیزر نکردم که بخواد بدتر بشه. بعد برای اصلاح هم اصلا تیغ و ژیلت نمیزنم نوره فقط