2777
2789
عنوان

به مادرشوهری مدام میگه طلاها تو بفروش ماشین بخرید چی باید گفتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو الان رشد قیمت طلا بیشتر از هرچیزیه و عوض کردنش اشتباه محضه.ماهم فعلا از ماشین راضی ایم خداروشکر

اره از یکساله داره میگه

اگه قرار بود حرفشو انجام بدم الان کلی تو ضرر بودم

یه ماشین که هی داره استهلاک میاد روش و یه طلا که هی قیمتش میره بالا

جالب اینه دور برای نزدیکش خونه ندارن اما کلی طلا دارن

اونارو بفروشن خونشون تکمیل میشه

اونارو نصیحت نمیکنه ، به ما میگه

ماهم طبقه بالامون نیمه ساز.هرسری خواهرشوهرم گیر میداد ک طلاهاتو بفروش بالارد بساز 

وسیله جدید بخر

منم ی مدت همه رو دراوردم

حتی گوشواره انگشتر دیگه فهمیدن

نمیگن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

هیچی عزیزمبگو من ترجیح میدم طلاهام رو استفاده بکنم و ماشین زیرپامون اوکیهاگرم قصد فروش طلاهارو داشته ...

بآور کنید اینارو شوهرم گفته

گفته مگه ماشینم بده؟

اونم گفته نه اما ماشین مدل بالاتر سوار شین

شوهرمم گفته نه ماشینم خیلی خوبه راضیم

ولی باز سری بعد میگه دوباره😂

مادرشوهرمنم همینکارو باهامون کرد اینقد گفت تا ماشین صفر خریدیم برادرشوهرم زدش ب درو دیوار بدردنخور🙄😏ولی خدا خواست من کلی پس انداز کردم باز طلا خریدم باز میگفت حالا طلاهای منم عوض کنید برام😐اینا هیچوقت دهنشون بسته نمیشه خداروشکر

دیشبم زنگ زده به شوهرم ماشین قراره خیلی بره بالا ماشینتون عوض کنیدشوهرم میگه با کدوم پول عوض کنیم؟می ...

معذرت می‌خوام باید خیلی ساده باشی طلاروبدی برای ماشینی که اینهمه استهلاک داره مثله مادرشوهره بدذات من شوهرم اولاخیلی به حرفاش گوش میکرد غلام حلقه به گوش بود میگفتم بزار طلابخرم تنش نمیزاشن بخریم پیشرفت کنم الان خودش یک کیلوطلاداره خدالعنتش کنه.اصلاب حرفاش گوش نکن بگوباشه ت کارخودتوبکن

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏