2777
2789
عنوان

فیکس بعد از ارتودنسی

88 بازدید | 15 پست

میدونید چقدر باید بمونه؟

مثلا چن سال؟ 

من حدود ۱۰ سال دارمش، سخته برام نخ دندون کشیدن چون فاصله دندونام خیلی کم شده و بهم چسبیدن و این سیمه هم خیلی فاصلش کمه تا دندونا. فضای خالی خیلی کمی برا نخ دندون حتی نوع مخصوصش وجود داره خودمم چون راحت نبودم باهاش انقدر نخ نکشیدم پوسیدگی بین دندونی گرفتم هر دندونی هم زیر فیکس بپوسه باید برم پیش متخصص ارتودنسیم فیکسو باز کنه پرش کنه دوباره فیکس کنه😐 خیلی اذیتم هم از بابت هزینه هم سلامت دندونام به خطر افتاده 

الآنم دوباره کلی پوسیدگی پیدا کردم میخوام فیکسا رو باز کنم به نظرتون دندونام بعد ۱۰ سال ممکنه به حالت قبلش برگرده؟؟ عقلای بالا هم کشیدم 

دندونامم فاصله نداشت بینش که بگم فاصله میفته 

مثلا یکیش بالا بود یکیش روی دندون کناریش بود بیشتر مشکل کمبود فضا داشتن الآن ممکنه باز همونطوری بشن؟؟

نه فیکس میگن ۳ سال کافیه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه ده سال فیکس داشته تکون نمی خوره چند سالته

۲۴ سالمه البته خیلی تا ۲۵ نمونده 

فکر کنم حدود ۳ سال پیش که سیمش شکست رفتم پیش دکترم پرسیدم گفت بستگی به خودت داره که بخوای برداری یا نه اما اینطور نبود که زمان مشخص کنه 

اینم بگم یکیش چن سال پیش فیکسش شکست یکم حرکت کرد 

من که چند ساله سیم دارم دکتر مارسال گفت بردارم 

گفتم نه بزار بمونه

عادت کردم بهش

حالا میخوام برم فیکس بزاره

خیلی ارتودنسی رو دوست دارم

فرم فک رو هم درست کرده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزیزم ارتودنسی رو بردارم قشنگ میشم یا زشت؟ من عادت کردم بهش...

البوه فک پایین رو گذاشتم فک بالا موردی نداشت

فیکس خیلی خوبه اصلا از خرابی دندون جلوگیری میکنه من پایینم فیکسه همه سالم و صاف بالا رو در اوزدم. هم ...

چطوری شکستن یا خراب شدن؟

آخه ریسک شکستن فیکس همیشه وجود داره هزینشم که در جریانی🤐

بعد اینکه نشه نخ کشیدم باعث پوسیدگی میشه 

خیلی از دندونام پوسیدن پوسیدگیشم از نوع بین دندانی اکثرا

منم ۴ ماهه اورتودنسی کردم.تهش فیکس و برا همه میزارن؟چندسال باید بمونه؟

آره قاعدتا باید بذارن 

البته باید خودت پیگیر باشی چون ممکنه یه زمانی بگذره بعد بگه بیا برا فیکس 

بعضی جاها قبل اینکه باز کنن ماه های آخر فیکسشو انجام میدن 

بعضیام یه پلاک متحرک میدن در کنارش به مدت چن ماه میگن استفاده کن 

اینکه چن سال باید فیکس بمونه رو خودمم نمیدونم😂

هربار از دکترم پرسیدم جواب دقیقی نداد یه بار گفت چن سال بمونه یه بارم گفت تا آخر عمر یه بار گفت اگه بخوای میتونی باز کنی ولی تضمین نمیدم دندونا مرتب بمونه🙄

من که چند ساله سیم دارم دکتر مارسال گفت بردارم گفتم نه بزار بمونهعادت کردم بهشحالا میخوام برم فیکس ب ...

آره ارتودنسی در کل خوبه منم دوسش داشتم اما تا قبل اینکه بدونم فیکسش تا آخر عمره😂🤦‍♀️

منم عادت کردم باهاش اوکیم مراقب شکستنش هم میتونم باشم ولی اینکه نمیتونم نخ بکشم و کلی پوسیدگی به بار آورده داره نگرانم میکنه

نکته مهمش اینه که بهداشت دهان و دندان رو باید نه تنها حین ارتودنسی بلکه بعدش هم خیلی بیشتر حفظ کنی 

عزیزم ارتودنسی رو بردارم قشنگ میشم یا زشت؟ من عادت کردم بهش...البوه فک پایین رو گذاشتم فک بالا موردی ...

معلومه که قشنگی دندونات مشخص میشه برش داری 

آره دیگه طبیعیه عادت میکنی بهش 

چطوری شکستن یا خراب شدن؟آخه ریسک شکستن فیکس همیشه وجود داره هزینشم که در جریانی🤐بعد اینکه نشه نخ کش ...

دندون جلوم شکست. پیشم کج شد. اکثرا هم خراب. ولی فک پایین اونایی که فیکی دارن مرتب و سالم. کاش بالا رو هم فیکس گذاشته بودم. اونهمه هزینه ارتو بر باد رفت