2777
2789

بچه ها منو میشناسید ک من بچه اولم دختره من اصلا اصلا درحال حاۻر حوصله بچه داری رو ندارم نمیخام  زود بچه بیارم  من۲۷ سالمه همسرم۳۸ سالشهـ

همسرم گاهی میگه میباس بچش الان ده ساله باشه  ولی زود اقدام نکرده واس ازدواج  

فوقش اگر بخام بچه بیارم براش دوسال دیگس ولی مطمعنم سال دیگه حتما میخاد 

حالا  من باتوجه ب  گذشته خودم   اخلاقی ک شوهر سابقم داشته و اطرافیان میبینم از همسایه بگیر تا کوچه اونوری   

پسراشون خیلی  سر ب هوا هستن   معذرت میخام  حس میکنم پسر جماعت خنگ هستن  ک فۻول  اصلا نظم ندارن اصلا ابداا پسر دوست ندارممم    

واسه آموزش دستشوی دیر یاد میگیرن

من دخترم وقتی هشت نه ماه بود  یادش دادم و بلد شد

نظم داشت   همش میگم کاش بچه دومم دختر باشه و تمام

ولی انگار مادر شوهرم پسردوست داره 

راسته لحظه  اتمام خطبه عقد  هربچه رو بغل کنی چ پسر  چ دختر  بچه همون میشه؟؟ اصلا اطلاعی نداشتم  این موۻوع رو

من بعد خطبه عقدم دخترم کلن بغلم بود یا برادر زاده ام بغلم بود هر دو دختر هستن

من پسر دوست نیستم  چ کنم    

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزتو شسشتشو بده.. کجا پسرا خنگن.. احساس میکنم این تاپیکارو واسه تفرقه افکنی میزنی خودتم گم و گور میشی.. یه گزارش حسابی دلت میخواد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻