2777
2789
عنوان

پسره منو نشون مامانش داد گفت ببین خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 83 پست
ک چی من بلوند کرده بودم با مژه بچه ها همش بهم‌ بلند میگفتن خوشگل

من رفتم یک مراسم روضه پارسال ،فک کن توی مراسم روضه کم آرایش میکنن یک بلوز و شلوار پوشیده بود موهام کوتاه از شانه هام باز گذاشته بودم دوتا تل جلو مو فیس کالر بود و رنگ موهام یا رشد موهام پایین اومده بود 

یک بچه ۵یا۶سالهذاومد بهم گفت خاله امروز  توی تلویزیون داشتی میگفتی که ….

منم‌گفتم عزیزم اون من نبودم نمی‌دونم شبیه کدوم مجری کرده بود 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقای عشق هاچبک ۲خانواده عجیبی هستن انصافا🤣🤣

اره جالب بود . احتمالا مامانشو هم بانوی من صدا میکنه

یا زنت 😅 ب باباش میگه زنت کارت داره 😁 

پارادوکسهای تاپیکو دوس داشتم. خیلی خاکیم و میپرستنم 😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اولین باره میشنوم! به شوهرشون میگن اقا؟ قبلا هم میگفتن یا جدیدا!؟

من ی دوستم ب باباش میگفت پدر. همونو هنوز درک نکردم 

اقا رو کجای دلم بزارم مگه مرد غریبه س بگی اقا. ببخشید اقا 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اصلا خوشم نیومد از افکارت و تاپیکت . یه جور دیگه ای از خودشیفتگی سیر میکنی.خودشیفته خودخاکی پندار!!! ...

قصه سرهم کرده 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

رمان کم بخونآقات هم کم بخونه

من اصلا حوصله رمان ندارم گلم   واقعیت ک گفتم   چرا ب هر تاپیکی  تیکه اماده دارید 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من اصلا حوصله رمان ندارم گلم واقعیت ک گفتم چرا ب هر تاپیکی تیکه اماده دارید

من اصلا به تاپیک ها تیکه نمیندازنم 

تاپیک شما به اندازه کافیه خودش تیکه هست 

تنها من نگفتم بقیهذکاربرها هم گفتن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اولین باره میشنوم! به شوهرشون میگن اقا؟ قبلا هم میگفتن یا جدیدا!؟

فکنم اولین باره میشنوین ک  ازدواجج دوممم هست دخترم  گفت آقات صدات میزنه 

اگر اولین باره میشنوی   اینو واسه آخرین بار بخون

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من اصلا به تاپیک ها تیکه نمیندازنم تاپیک شما به اندازه کافیه خودش تیکه هست تنها من نگفتم بقیهذکاربره ...

عزیزمم یه کاربر گفت  اولین باره میشنوعه ک ب همسر بگی آقا 

خوب من تو تاپیکم گفتم دخترم گفته آقات صدات میزنه  مگه غیر از اینع؟؟؟

من ازدواج دوممم هست گلم  یک دختر بچه از همسر سابق دارم 

آقا خیلی سرسنگین نیست ؟😐

گلم من ازدواج دومم دارم  دخترم از ازدواج اولم هست  گفت آقات صدات میکنه  

اصلا فکن سنگین میخایم پیش ببریم جای من نیستی الهی هیچ دچار نشی  مثل من مادر

عزیزمم یه کاربر گفت اولین باره میشنوعه ک ب همسر بگی آقا خوب من تو تاپیکم گفتم دخترم گفته آقات صدات ...

دخترت با شما زندگی میکنه

من ی دوستم ب باباش میگفت پدر. همونو هنوز درک نکردم اقا رو کجای دلم بزارم مگه مرد غریبه س بگی اقا. ب ...

آقا رو جای بزار گ قۻاوت نکنی   من با وجود فرزندم ازدواج مجدد کردم دخترمم گفت مامان آقات صدات میزنه

دخترت با شما زندگی میکنه

دخترم  مدتی پیشم بود ولی امسال پیش پدرشه