2777
2789
عنوان

بگین مشکل از چیه

86 بازدید | 11 پست

من ظاهر خوبی نسبتا دارم و بد بنظر نمیرسم درکل 

ولی دوستام (کلا رفیق دختر منظورمه )اوایل خیلی از چهرم تعریف میکنن و دوستیام اکثرا اینجوری شروع میشه ولی بعد یه مدت انگار ازم خسته میشن یا حوصلشونو سر میبرم 

حالم بده اهل ناله نیستم ولی چرا همیشه تو جمع دوستام حس غریبی دارم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعت زیاد نیست یکم ؟یا نچسب باشی ؟یا حتی خیلی دم دستی باشی؟یا خیلی لوس و بی مزه؟قدرت تخریب😂😂😂😂

لوس و اینا واقا نیستم😂

نچسپ رو نمیدونم و دم دستی هم مثل اینکه هستم 

توقعت زیاد نیست یکم ؟یا نچسب باشی ؟یا حتی خیلی دم دستی باشی؟یا خیلی لوس و بی مزه؟قدرت تخریب😂😂😂😂

🤣🤣🤣یعنی قدرت تخریبت تو خلم چشقدر ادم شناسی تو .....میخوای چندا هم من اضفه کنم ...مثلا ..بدبخت نیستی ...زشتی ...بد تیپی ...بد هیکلی ...شلخته ای...فضولی...

درونگرایی؟ خوشمشربی واسه دختر خیلی مهمه. والا فرمول خاصی نداره. باید با اونایی که روابط عمومی قوی دارن صحبت کنی اما نباید شکل اونا بشی. اما از یه چیز صددرصد مطمئنم. اینکه روی نقاط مثبتت کار کن اونا رو بیار بالا و در جمع هایی برو یا دوستانی بگیر که همفکر و زمینه علاقه تون یکیه. با کسانی نباش که ازشون فاصله زیاد داری. مثلا اگه به ادبیات علاقه داری نرو با دوستانی که به عمرشون یک کتاب هم نخونده ن. البته این همه چیز نیست. 

درونگرایی؟ خوشمشربی واسه دختر خیلی مهمه. والا فرمول خاصی نداره. باید با اونایی که روابط عمومی قوی دا ...

درونگرا نیستم ولی خب ارومم 

واقا اذیت میشم نمیدونم چجوری رفتار کنم دیگه🤦🏻‍♀️

🤣🤣🤣یعنی قدرت تخریبت تو خلم چشقدر ادم شناسی تو .....میخوای چندا هم من اضفه کنم ...مثلا ..بدبخت نیس ...

ن بابا دارم میگم چهرم و بدنم خوبه نرماله بعضی وقتا میان ازم تعریف میکنن اون موقع دوست میشیم کم کم. و رفتارشون باهام خوبه ولی بعد به مدت زده میشن انگار ازم دلیلش واقا چی میتونه باشه رو نمیدونم 

ن بابا دارم میگم چهرم و بدنم خوبه نرماله بعضی وقتا میان ازم تعریف میکنن اون موقع دوست میشیم کم کم. و ...

ن عزیزم صد در صد تو خوبی داشتم شوخی میکردم با نظر یکی دیگه 🤣🤣ولی فدای سرت از تو سرد شدن بزار اصلا متنفر بشن به خدا همین ادما توی سخنی ها نگاهتم نمیکنن هزار ماشلله چیزی که زیاده دوست و رفیق

واسه بهتر شدنش چیکار کنم

کلا خودتو که دوس داشته باشی ،دید همه هم نسبت بهت بهتر میشه و تو دل اکثریت جا باز میکنی دو تا کتابه که بهت کمک میکنه اسم یکیش رو یادم نیست پیدا کردم برات میفرستم ،دومیش معجزه شکرگذاری در ۲۸ روز راندا برن ،که انجام بدی مرتب تاثیرشو میبینی