2777
2789

سلام میشه منو راهنمایی کنید تو این شرایط چیکار میکردین شما☹️

ما خونمون ی طبقه روی پیلوته بعد پایین مادر شوهرم با جاریم اینا میشست ۵ سال

حالا پارسال مادر شوهرم فوت شد 

مام میخواییم سال دیگه خونه خودمونو تعمیر کنیم باید بریم طبقه پایین ولی رومون نمیشه بگیم پاشن خودشون خونه دارن دادن اجاره 

شما جای ما بودین میگفتین برن یا نه 

نمیدونم چی بگیم که ناراحت نشن برن خونه خودشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماست عزیرم اونا خونه نداشتن امدن پیش ما دو سال پیش خونه خریدن ولی نرفتن الان اختیاج داریم به خو ...

اهان خوب پس یجوری بگین ناراحت نشنیدم 

بعدم یه دوماه زودتر بگو که آمادگی داشته باشن

برای ماست مادرشوهرمم خونه نداشت پیش ما بود بعد اونا امدن پیش مادر شوهرم گفتن ی جا زندگی کنیم دوسال پیش خونه خریدن ولی نرفتن میکن به سر کار برادر شوهرم دوره برا اون موندن اینجا

شوهرم روش نمیشه میگه شاید ناراحت بشن ولی خب واقعا الان احتیاج داریم که تعمیر بشه خونه حالا من چجوری ...

باهم برین شب نشینی شما بگو میخوایم خونه رو تعمیر کنیم شوهرتم تایید کنه بگو تعمیر کردیم میگیم بیاین باهم زندگی کمیم به این بهونه میرن دیگه 

دخترم خیلی راحت با احترام بهش بگو سال مستاجر تون که شد بگو خالی کنه شما خودتون برید چون خونه نیاز به ...

کاش اینو شوهرم میگفت باز بهتر بود تا من

ی سری مادر شوهرم گفته بود برین خونه خودتون منم اینجا جام تنگه اینا بعد اینا گفته بودن که تا خونه نزدیک محل کارش نگیره از اینجا نمیره میگم اگه مخالفت کنه یا ناراحت بشه چی🥲