2777
2789
عنوان

واسه اولین بار غذا درست کردم 😂

212 بازدید | 21 پست

من به معنای واقعی شبیه پرنسسا بودم، دست به سیاه و سفید نمیزدم اما نزدیک یکی دو ساله که مجبورم برای بقا و جای خواب داشتن در خانه هر از گاهی ی کاری انجام بدم 😂

امروز دلم واسه مامان شاغلم سوخت ( البته بعد کلی دعوا های داداشم که کار کن تو خونه و شبیه خرس تنبل همه اش خوابی) اومدم ناهار درست کردم 

حالا چی؟ مرغ و برنج 

اونم کی؟ من! منی که هیییچی درمورد آشپزی نمیدونم 😂

خلاصه که هرچی تو دستم اومد ریختم تو مرغ و آبپزش کردم با کلیی آب

برنج هم به ظاهر کته گذاشتم که الان خیلی نرم شده اما کسی جرئت نداره غر بزنه 😂😐

خودمم از سر ناچاری دارم میخورم 

پیشنهاد غذا داشتید بگید امتحان کنم، هرچی باشه یکی از بزرگترین سرآشپز های بین المللی ام 😎

( وی بخاطر خوابگاه هم که شده مجبور به درست کردن غذاهای چرت و پرت است) 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی بپز راحته

گوشت میخواد...   مرسسییی از پیشنهادت🤍

امشب برم تو اینترنت دستور پخت ببینم 😂

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بذار مرغه بجوشه آبش کم بشه

گذاشتم، دیگه تهش مامانم اومد نمک ریخت توش 

نمک نداشت 😂

انصافا هم خوشمزه شده 

امیدوارم دفعات بعدی دستپختم بهتر بشه

شروع کن از غذاهای ساده مثل کوکو و املت و کتلت و عدسی و این جور چیزا یواش یواش ماکرونی و دم کردن برنج ...

من از سخت شروع کردم 😂💔

تجربه خوبی بود 

حالا منتظرم داداشم بیاد، به خوردش بدم ببینم نظرش چیه

برا بار اول برنج پختم تهش سوخته بود در حدی که بو دود گرفته بود 

مرغمم نپخته بود 

زد و سر ظهر داییم اومد خونمون و از اون غذا خورد هیچی هم نگفت بنده خدا

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
میزنه شفته اش میکنه اونقدرام راحت نیس بنظرم مرغ راحتتره

مرسی از این همه امید و اعتمادی که به من دارید 😂🤍

آره الان یادگرفتم مرغ آبپز کنم و برنج بپزم 

تخم مرغ و املت هم بلدم، احتمالا دو روز زنده بمونم 

برا بار اول برنج پختم تهش سوخته بود در حدی که بو دود گرفته بود مرغمم نپخته بود زد و سر ظهر داییم اوم ...

آخیییی عزیزمممم😍😂

مطمئنم الان دستپختت عالیه، معمولا اینجور شروع ها پایان خوبی هم دارن تو آشپزی😂

واای من همه اش میترسم برنجم بسوزه یا بو دود بگیره... 

چون خودم حساسم، بدم میاد