2777
2789
عنوان

سیگار واقعا ادمو اروم نمیکنه

111 بازدید | 14 پست

حس میکنم مثلا وقتی ادم داره سیگار میکشه فقط ب این امید داره یکی میاد بت‌میگه اره نکش من کنارتم ولی با اینکه کسیم نمیاد ادم باز منتظره شما هم اینجورید؟!

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

یه روز ک واقعا ناراحتی برو بکش

منم مثل تو بودم 

اما یه روز ک ناراحت بودم تست کردم

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز ک واقعا ناراحتی برو بکشمنم مثل تو بودم اما یه روز ک ناراحت بودم تست کردم

من چن ماهه کلا داغونم ی روز  ایشالا یادش افتادم حتما😂

نفس عمیقی که میکشی ذهنتو آروم میکنه ولا این دود فقط جسمتو خراب میکنه هم ریه رو داغون میکنه هم تیرگی ...

ی زمانی انقد بدم میومد کسی سیگار میکشید قخر میکردم

از وقتی شوهد کردم بخاطرش باهم کشیدیم و دیگه...

ی زمانی انقد بدم میومد کسی سیگار میکشید قخر میکردماز وقتی شوهد کردم بخاطرش باهم کشیدیم و دیگه...

الانم کم کم قطعش کن بیخیال مگه باید چیزی یا کسی اروممون کنه دردمون بیشتر از این چیزاس 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

الانم کم کم قطعش کن بیخیال مگه باید چیزی یا کسی اروممون کنه دردمون بیشتر از این چیزاس

الان ک دارم جدا میشم مهم نی فق وقتایی ک تو خونه ام  شاید حوصله ام سر بره وگرنه سعی میکنم

من چن ماهه کلا داغونم ی روز ایشالا یادش افتادم حتما😂

🤣

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم