2777
2789

سلام دیروز دیدم یه دختره نوشته سلام علیرغم میل باطنی به خاطر شغل ددی شون باید دوسال از تهران تشریف بیارن نیشابور زندگی کنن بعدش پرسیده بود نیشابور بیمارستان و درمانگاه داره🙄🙄🙄🙄آدم انقدر احمق و عقده ای چرا نباید نیشابور بیمارستان داشته‌ باشه چه فکری کرده و این سوالو پرسیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره ندید پدید بوده از اینا که بجز تهران بقیه جاهارو شهر حساب نمیکنن😏

والا به خدا آخه بلانسبت احمق بی‌شعور چرا نیشابور قشنگم نباید بیمارستان داشته‌ باشه

تهرانیا شبیه اسکل‌ها رفتار نمی‌کنن و انقدر جوگیر نیستن باور کنید

معلوم نیست از کدوم قبیله انسان‌های اولیه‌ای پا شده رفته تهران که الان فاز برداشته😐🙄 شایدم کمبود توجه داشته 

من که هیچ وقت ندیدم تهرانیا به بقیه شهرها توهین کنن، اتفاقا حرفمون اینه که شهرای دیگه خیلی رنگارنگ‌تر و کم استرس تره. واقعا اگه به من باشه و دغدغه مالی نداشته باشم از تهران میرم یه جای دیگه

اینایی که فکر می‌کنن چون تهران زندگی می‌کنن ملکه‌ای چیزی هستن معمولا عقده‌ای‌هایی هستن که تو شهر قبلیشون هم ازین مزخرفات زیاد میگفتن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا به خدا آخه بلانسبت احمق بی‌شعور چرا نیشابور قشنگم نباید بیمارستان داشته‌ باشه

زیاد از این تهرانیا دیدم میگفتی نه په قبل اینکه ما تهرون اباد کنیم نیشابور یه زمانی پایتخت بوده